Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Poliitprojekt Eesti 200 ukerdab valimiskünnise all, aga siseintriigid koguvad hoogu

-
29.02.2024
Meem Eesti 200 kohta.
© Internet

Postimees kirjutab poliitprojekti Eesti 200 sisetülidest, mis on erakonna siseasi, kuid huvitaval kombel leiab sealt nimed, mis on varemgi skandaalides esinenud – Züleyxa Izmailova ja Kadri Nap­ritson-Acuna.

Viimane neist oli aktiivne osaline Eesti 200 korraldatud provokatsioonis rändevastase meeleavalduse pihta, mida tuntakse ka Florian Hartlebi skandaali nime all. Too mees korraldas väidetavalt “lapsevankrirünnaku”, tekitamaks samasugust skandaali, nagu Indrek Tarand tegi teise rändevastase miitingu vastu.

Selles Hartlebi-afääris kõlas Kadri Nap­ritson-Acuna nimi pidevalt. Postimees küsib ka nüüd: “Miks teeb erakonna raamatupidamist inimene, kes on erakonna juhatuse liikme ema (viide Kadri Nap­ritson-Acunale, kelle ema on Eesti 200 raamatupidaja)? Miks erakond ostab kontoriteenust ja bürootarbeid juhatuse liikme käest?”

Postimees lisab: “Terras ja Izmailova, kes hetkel esindavad niiöelda kriitikute leeri, ei varja, et neile mitmed asjad ei meeldi. Kõige enam viitavad nad usalduse puudumisele.”

Izmailova on endine roheliste liider, kes hülgas oma erakonna, viimati esimehe kohalt lahkudes ja “paremaid jahimaid” Eesti 200-st otsima minnes, varem aga Reidi tee vastaste leerist Tallinna aselinnapea kohale maandudes, millega ta sisuliselt “osteti üles”. Ka poliitprojekti praegune liider Margus Tsahkna on oma endise erakonna, IRL-i, “põhjalaskja”.

Veel: “Küll räägib Tsahkna, et lähiajal mingeid muutusi kavas pole. Reinaas ja Napritson-Acuna tegid Eesti 200-le väga hea Riigikogu valimiste kampaania.” See kampaania oli küll väga räpane, arvestades, et Slava Ukraini ja Johanna-Maria Lehtme korruptsioon olid selleks ajaks juba teada, kuid seda varjati, hulk “kahesajatajaid” viidi Ukraina abistamise tuules parlamenti ja siis tuli fiasko.

Nii tundubki Eesti 200 olevat intrigantide partei ja pole imestada, et nad ukerdavad nüüd neljakäpukil valimiskünnise all.

Uued Uudised