Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

“Kliimakriimsilmade uskumatud ametid!” Kliimaministeerium muutub monstrumiks

-
29.02.2024
Superministeeriumi, kuhu mahub ka kliimaministeerium, jagub võimuliidu toiduahelale ruumi veel küllaga.
© UU

Sotsiaalmeedias irvitatakse avalikult selle üle, millised ametinimetused on üha paisuvas kliimaministeeriumis – sinna luuakse praeguste võimuparteide tõeline toiduahel, millel on ligipääs tohututele kliimarahadele, mis maailmas nüüd liikuma pääsevad.

Kristen Michali vürstiriigis on nüüd palju spetsialiste, kelle kohta võib vaid arvata, kas nad on tõsise töö tegijad või sooja õhu võngutajad: digitranspordi valdkonnajuht, taastuvenergia ja rohetehnoloogiate nõunik, rohereformi teekaartide valdkonnajuht, liikuvuse asekantsler, peaspetsialist-esindaja OSSHD juures, elukeskkonna ja ringmajanduse asekantsler, elurikkuse ja keskkonnakaitse asekantsler, välisõhu osakonna spetsialist ja nii edasi…

Bürokraatia ongi selline, ta toodab ennast üha juurde, annab tööd “omadele” ning vastloodud kliimaministeerium annab selleks tohutud võimalused. Tegelikult on kliimaministeeriumis ja selle hallatavates asutustes kokku 2238 töötajat, kirjutab EPL. Kui vaadata ministeeriumi kodulehte, siis on selle moodustise ideoloogia selline, et sinna saavadki tööle minna ainult vasaliberaalse vaatega “kliimavõitlejad”, teistel läheks süda pahaks.

Lõpeteuseks Kalmer Johansoni kommentaar sotsiaalmeediast: “Ameteid tuleb nagu “Vändrast sae laudu”. Vändra ja saelaudadega pole enam kursis ja vaevalt, et sealt neid saelaudu nii väga enam tulebki, aga ameteid tuleb meie riigis vähemalt veelgi rohkem. Tahaks kohe lõõpida, et no seda ja seda “sitakulbi keerutaja” juhi ametikohta teil veel raudselt seal kliimaminsteeriumis ei ole, aga enam ei julge – äkki ongi ka minu isegi haige fantaasiaga nimetatud ametid juba kõik olemas.

Õnneks need inimesed, kelle ametinimetuses seisab sõna “kliima” – nemad ei pea vähemalt odavat sardelli poest ostma! Seal alla 7000 eurost palka ei tunta! Unised, tülpinud ja äraolevate nägudega tippjuhid on seal tavaline nähtus, sest ega nad veel täpselt isegi aru saa, milleks nad seal on! Nad alles õpivad oma ametinimetusi meelde jätma – ega see mingi kerge ülesanne ei ole! /…/ Miljardid rahapesu. Annab võib-olla aimu, kui palju raha siit jääb üle ajupesuks, tasulisteks kliimaaktivistidele, trollidele ja kõigele, millega lamemaalane veelgi lamedamaks suruda!”

Uued Uudised