Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Silver Kuusik: “Kust olete saanud volituse kõik oma möödalaskmised ning maksutõusud peita Ukraina sõja taha?”

-
01.03.2024
Tõrviku rongkäik. Tartu rahu. Silver Kuusik

Kui me kõndisime mõni aasta tagasi tõrvikutega tähistamaks Tartu Rahu ja Eesti Vabariigi sünnipäeva, sõimati meid “natsideks”.

Kui me vältisime sundvaktsineerimist, sõimati meid lamemaalasteks. Meid taheti ilma jätta õigusest arstiabile. Meie vahele tõmmati piirdeaed ja meie kallale aeti politseikoerad ning hambuni relvastatud julgeolekutöötajad. Miks vaikite täna, kui sündimus on drastiliselt langenud või kui oluliselt on kasvanud äkksurmade hulk?

Kui me julgeme kahelda siia saabunud tõmmude “põgenike” kavatsustes ja plaanides, kleebitakse meile silt “ksenofoobid”.

Kui me nõudsime piirikontrolli taastamist ning siia saabuvate põgenike kontrollimist ning eelistasime nende aitamist nende kodumaal, saime me sildi “putinistid” või “kremlimeelsed”. Kui teisiti ei saanud, toodi appi Prigozin ja nui neljaks kleebiti ikkagi silt. Siinkohas ei huvitanud kedagi, et vaid napp aega tagasi olime olnud natsid, kelledel Kremliga pole ajalooliselt midagi ühist. Ja kuhu jäi see Prigozini tõendusmaterjal?

Kui me kahtleme e-valimiste usaldusväärsuses, oleme me vandenõuteoreetikud, kellel soovitatakse end põlema panna. Miks peate Venemaa ja Venezuela valimisi ebademokraatlikeks kui Eestis täpselt samal tarkvaral põhinev valimissüsteem on kasutusel?

Kui me tahtsime korraldada referendumi abielu kaitseks, joosti “isamaalane” Jüri Ratase valitsus viimases hädas upakile. Olgu, “ühiskonnaliidrite” ning meedia toel suruti see oma arvamus läbi ning Eestist pidi saama lõpuks ometi üks õnnelik riik.

Kus on see teie õnnelik riik nüüd, härrased ja prouased liberaalid ning teie lakeid? Kust olete te saanud piiramatu volituse kõik oma siseriiklikud möödalaskmised ning maksutõusud peita Ukraina sõja taha? Kust olete te võtnud volituse kõneleda Eesti kodanike nimel, et justkui me oleksime rahvana nõus oma pojad Ukrainasse sõtta saatma?

 

Kuusik Silver, Tartu linnavolikogu fraktsiooni esimees (EKRE)