Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: uinuvad koletised

-
01.03.2024
Rahva uinuv mõistus sünnitab uinivaid koletisi

Võimule e-valimiste võltsimise teel tulnud poliitilised sullerid teevad kõike selleks, et säilitada kontroll ühiskonna üle. Selleks laimatakse ja tühistatakse poliitilisi konkurente, tasalülitatakse Riigikogu, ostetakse ära peavoolumeedia, valmistatakse seadusi teisitimõtlejate represseerimiseks, luuakse enneolematult suur viies kolonn, hirmutatakse inimesi pidevalt sõjaga ja salastatakse oma suurvargused ja muud kuriteod 75-ks aastaks. Et korruptsiooni tunnistajad kärvaksid enne, kui saaksid tõtt teada.

Kuid ka sellest kõigest tundub Eestis diktatuuri kehtestanud vasakliberaalidel vähe: ERR teatab, et „siseminister Lauri Läänemets tegi justiitsministeeriumile ettepaneku muuta kriminaalmenetluse seadustikku sel moel, et edaspidi saaks kohus kuulutada menetluse kinniseks ka asutusesiseseks kasutamiseks (AK) mõeldud teabe kaitseks. Sellise märke all on aga  igasuguseid dokumente ning ametkondade tendentsi AK-templit liiga kergekäeliselt kasutada on ERR varem korduvalt käsitlenud.“

Lauri Läänemets on teadupoolest SDE esimees ja tema erakond sai raha nii USA poolt taganõutud vene krüptokurjategijatelt kui ka Putini lähiringkonda kuuluvatelt oligarhidelt (Eesti majandust pidevalt õõnestava Jevgeni Ossinovski isa Oleg Ossinovski kaudu). Läänemets on Narva tanki loo ajal hirmutanud venekeelses meedias venelasi rahvuspõhiselt „eesti natsionalistidest löömameeste ja lõhkeainetega terroristidega“.

Niivõrd hämar ja ennast täis teinud valelik isik ei tohiks üldse võimu juures olla, veel vähem siseministri ametikohal. Kuid kõik areneb vastupidises suunas – mida rohkem ja jultunumalt valetavad praegune peaminister ja tema ministrid, seda rohkem võimu nad enda kätte haaravad. Nii et Eesti on tõesti väga kindlates kätes, selles mõttes et need käed on kindlapeale ebaausate ja amoraalsete tegelaste omad.

Eesti kohtud on nendepoolse komplekteerimise ja instrueerimise tagajärjel muutumas valitsuse kummitempliks, mis kinnitab kõiki põhiseadust ja kriminaalseadustikku pidevalt rikkuvate estofoobide rumalusi ja sigadusi, kohtusüsteemist on saanud Vene äritaustaga Kallase klanni karistussalk.

Asi lõppeb sellega, et kohtutesse ei lasta enam mitte kedagi, ka kohtualuseid mitte. Kinniste uste taga võetakse vastu otsused ja teavitatakse nendest süüdimõistetuid kohtutäiturite ja vanglavalvurite kaudu, kes tulevad inimesele järgi ja kohapeal teavitavad, kauaks ta trellide taha pistetakse ja mis saab tema isiklikust varast.

Lauri Läänemets võib aga edasi rahulikult põõnata Riigikogu infotunnis, välgutades vahepeal rahvaasemike suunas oma silmavalgeid peaministri haigutamise saatel.

Rahvas ka magab. Ja tema uinuv mõistus sünnitabki selliseid koletisi.

Ivan Makarov

MEEDIAVALVUR: globalistlike vandaalide vastu aitaks hea eesti nui