Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: „uuenenud“ keskerakond ründab eestlasi nagu kõik need aastad

-
02.03.2024

See, kuidas Riigikogu sovett Jevgrafov, kes võitles viimseni Narvas „vabastajate“ auks nimetatud tänavate ümbernimetamise vastu, kohtles tuntud ja piirilinnas armastatud eestlasest arsti ja saatis teda korraga haiglasse ja tänavale, on üldteada. Keskerakond ründab endiselt eestlasi ja eesti keelt kõikjal, kus vähegi saab, olgu see eesti keele edendamiseks esitatud seaduseelnõude mahahääletamine Tallinna linnavolikogus, võitlus eestikeelsele haridusele ülemineku vastu, Lauri Laatsi ässitused vene meedias https://uueduudised.ee/uudis/eesti/meediavalvur-keskeraeestlane-lauri-laats-ohutab-vene-meedias-eestlastevastast-vaenu/ Yana Toomi eestivastane tegevus Euroopa parlamendis jne.

Keskerakond komplekteeris oma Riigikogu fraktsiooni inimestega, kes on aastakümneid õhutanud eestlastevastast vaenu, nagu „Vesti dnja“ ja „Stolitsa“ endine peatoimetaja Tšaplõgin. Kes üritab nüüd rünnata eestimeelseid poliitikuid „vastavate organite“ kaudu. Nagu ka õndsal vene ajal.

Nüüd kaebas ta Tallinna linnavolikogu liikme Urmas Reitelmanni peale. Härra Reitelmann avaldas Uutes Uudistes loo „Eesti keelt rääkivad inimesed on omal kodumaal paariaseisusse langenud“, kus kirjeldab seda, kui jõhkralt rikutakse igal sammul põhiseadust, mis kaitseb eesti keele, kultuuri ja rahvuse säilimist läbi aegade:

„Üdini orjameelsed valitsused ja omavalitsused suhtlevad 30 aastat pärast iseseisvuse taastamist oma kodanikega endiselt vene keeles ja peavad seda täiesti loomulikuks. Teenindusse on imbunud kõikvõimalikke maailma hulguseid, kes suhtlevad parimal juhul väga vigases inglise keeles. Eesti keelt rääkivad inimesed on langenud paariaseisusse omal kodumaal. Tööturul on eestlasel järjest raskem läbi lüüa. Eesti ja eestlus on säilinud üksnes koduseinte vahel ja maakodus, kel selline olemas ja seda muidugi juhul, kui vältida massimeediat. Ma ei räägi vene Delfist, mis on täiesti moskoviitide ja tibladega mehitatud, ent isegi rahvusringhääling laseb eestikeelsesse programmi eesti keelt aktsendiga rääkivaid tegelasi ja peab seda loomulikuks. Aga ei ole. Olukord on õudsem, kui tiblaokupatsiooni ajal ja sellele tuleb vastu hakata kõige otsustavamal moel, muidu kaotame oma kodu sissetungijatele mõne aasta jooksul. Mida saab eestlane teha? Alustame lihtsamast, nõuame tõlki ja korraldame skandaali igas poes ja teeninduses, kus immigrandid ülbitsevad. Koju toitu tellides nõuame, et kuller oleks eestlane ja mitte neeger. Ei istu taksosse, mille roolis on välismaalane. Nõuame vankumatult eestikeelset suhtlemist ja ei lähe orjameelselt üle vene või inglise keelele. Sisseimbunud immigrantide elu MEIE KODUS tuleb teha võimalikult raskeks ja ebameeldivaks, näitame iga rakuga, et nad ei ole siia oodatud. Ei ole nii, et iga pätt astub oma sitaste saabastega eestlase elutoa valgele vaibale ja tunneb end koduselt.”

Meie Luksemburgi korrespondent Gocha Beltadže, keda on eesti ajakirjandusest ja sisuliselt ka riigist välja söönud keskerakond, sest härra Beltadze keskkremljadeid pidevalt ja teravalt kritiseeris, saatis UU-le kuvatõmmise ja lisas: „Tšapa koputas vanast harjumusest kompetentsetele organitele.“ Keskerakondlasest riigikogulane laseb oma FB kommentaariumis solvata eestlasi ja ähvardada Reitelmanni füüsilise kättemaksuga.

Keskerakond ei saa mitte kunagi tsiviliseeritud Eesti erakonnaks, tegemist oli ja on terroririigi Jedinaja Rossija pundunud pimesoolega.

Ivan Makarov

MEEDIAVALVUR: Ettevaatust! Soovolinike salabrigaad tegutseb!