Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

( : ) kivisildnik: Iga täht taevas, iga koni tänaval, iga liivatera masinavärgis – need on läheneva ja vääramatu võidu märgid!

-
02.03.2024
(:) kivisildnik

Liberaalne põllumeeste leht annab teada, et Mustamäel, selle kommunistliku arhitektuuripärli äärealal, tegutseb üks halb inimene, ilmselt putinist, kes naelutab puude, pinkide ja põõsaste külge jäneseid ja oravaid. Mõtlemapanev lugu, kuidas ta jänese kätte saab? Jänes jookseb ju teatavasti ülehelikiirusel. Ka orava püüdmine pole niisama lihtne, selleks tuleb ronida puu otsa ja seal tundide kaupa igavleda. Iga väikeuluki kütt võib minu sõnu kinnitada.

Ütlen ausalt, mõjub häirivalt. Kui pingile naelutatud karusnahkne peletis suurendab kodanike mugavusi, siis puu külge naelutamisel pole mingit arusaadavat eesmärki, puuembajaid see vaevalt erutab. Mis see siis olgu? Oleme ometi kokku leppinud, et tuleb koos prantslastega minna Ukrainale appi ja nottida agressorirämpsu. Mis need jänesed siia puutuvad?

Ei maksa olla valitsusele liiga truu ja üldse kõike, mis liigub, maha tappa. Taoline üliagarus võib püha antiputinismi üritust isegi naeruvääristada ja seda Kreml just ootabki. Inimesed on meil keevalised, teleka vaatamisest härga täis ja ei jõua ära oodata, millal ometi läheb lahti ja saab sõda, skalpe ja demokraatiat. Ei ole vaja enam kaua kannatada, seda ma luban kindlalt.

Entusiasm on muidugi hea, jäägitu ustavus va Kaja Kallase välispoliitilisele suunale kiiduväärne ja verejanu viib õiglase sõjani, seda oleme ajaloos korduvalt näinud. Meenutame või Stalinit, oli muidugi bandiit ja lojus, aga kus ikka peksis fašiste, lausa rõõm oli vaadata. Seega on väga oluline see oravapilastaja kinni püüda ja rindele komandeerida, kahe nädalaga saab jefreitori auastme.

Pole muidugi välistatud, et tegu on mingi napaka intellektuaali või loovmölakaga, kes purukspommitatud majadega plakatitest on innustust saanud ja loodab omal võikal moel edastada mingit hämarat sõnumit. Pole vaja hämaraid sõnumeid, on vaja selgeid ja arusaadavaid signaale, et kinnitada reservistide usku, et neid pole unustatud, et nad saavad olla abiks, et just nemad on avangard jne.

Kes teab, aga ehk on hoopis mingi dissident ja valitsusevastane ning tahab selle jänesega öelda, et liberaalide valitsusel on varsti kriips peal ja jänesega seda, et ka kõigil teistel on kindel minek, kabelimats. On üksikuid pimedusega löödud jõmme, kes ei mõista, et me elam paremini kui kunagi varem ja et iga päevaga läheb aina paremaks ja et järgmise sõja me kindlasti võidame.

Mis sellest sõjast saab, ei taha keegi eriti rääkida, isegi dissidenirämps mitte. Kindlasti võidame kõik sõjad, selles pole kahtlustki, nii on telekas öeldud ja uneski nähtud. Kus oli ikka madin, kus tiblad ulusid ja kiunusid, aga pääsu polnud ühelgi. Kõik nad ära surivad. Jah, aru ma ei saa, miks juba andmiseks ei lähe, kas siis ukraina rahvas pole küllalt kannatanud?

Ma olen päris kindel, et need heremid ja muud suured väepelikud ei läinud ise vabatahtlikult peitu, vaid sunniti seda tegema, sest olid liiga laisad ja uimased, et vantidele peale lennata, ehk ootasid koguni käsku nagu lambad. Pole siin midagi oodata, on vaja näidata initsiatiivi ning olla ühinenud lääne võiduvägedele eeskujuks ja mehe eest väljas nagu parunid Lembitu, Tabelinus või Üksküll.

On vaja täita kõik soovid, mis loeme liitlase silmadest, nagu ka need, mille lakume välja nende kvaliteetsetest ja maitsvatest taldadest. Muidu sakslased ja rootslased-türklased ei saagi aru, kuidas ja kelle päid tuleb veeretama hakata. Nagu ütles tema kõrgeausus Macron, saabas maha!

Seda saapajuttu on seletatud nii ja teisiti, ometi on lapselegi selge, et jalg tuleb maha võtta koos saapaga, labidaga nätaki, nätaki, hakid nagu sibulapealseid. Kus sa seal madina sees neid saapaid vaenlase jalast ära kisud ja ega ta ei laena ka, hakkab kogu jõuga vastu, ja jõuad sa neid kõiki täishigistatud kirsasid kaasa vedada, inimene pole ometi kaamel.

Aga kui lahing läbi, siin on muidugi teine asi, võib saada ka käekella. Selle peale võtame ja teise jala jaoks ka. Intsallah! Mis siin pikalt arutada, olgu jänes või orav, naelaga või kruviga, maksustada tuleb nii või teisiti, jänes neli euri, orav kuus ja pool, nael kaks euri ja kruvi neli kaksteist. Kui saab ka ainult viissada drooni osta selle laekumise pealt, abiks ikka.

See, et me siin ilmselgeid asju arutame, on isegi natuke piinlik. Mis ka ei juhtuks, kui imelikke ja võikaid asju ka kommunistide leht ei kirjutaks, need ütlevad meile ainult üht. Naelutati ora, langes majandus, lolliks läks mingi räppar, kõnges narkar, tundmatu näitleja lahutas jälle patuelu ära ja slaavi tõugu maavillane noorsportlane tuli ime läbi kuuendaks. Need kõik on oomenid, ülimalt head ended, läheneva ja vääramatu võidu märgid.

Macron sonib – tähendab võidame. Jää läheb – tähendab võidame. Hinnad tõusevad – võit tuleb kiire ja valutu. Taga-Karpaatia ungarlane sai surmaähvarduse – jälle muameeste õlekaalukas võit. Rotid lahkuvad uppuvalt laevalt – sellest kindlamat võidu märki ei olegi. Iga täht taevas, iga koni tänaval, iga liivatera masinavärgis tähendab võitu. Intsallah!

Millegipärast on alahinnatud islami Prantsusmaa sõjalist võimekust ja pilgates küsitud, kas siis Macronil on rohkem tankidiviise kui Rooma paavstil. Tõsi on see, et palju rohkem ei ole ja kogu Prantsuse sõjavägi on koloniaalvalduste neegrite karjatamiseks mõeldud, seega ei peagi olema mingi eriline kõrgtehnoloogiline jõud. Pole vaja, mässulised hõimud allutatakse mängeldes kõplaga.

Mina Macroni ei alahinda, Prantsusmaa militaarne tugevus on tema islamistidest ja aafriklastest pealõikajad. See on arvukas, hästi organiseeritud, korralikult rahastatud ja oivaliselt ajupestud ning väljaõppinud eliitbande. Sõjaväge on Macronil vaja ainult nende vihaseks ajamiseks, riiklik armee on uutel napooleonitel justkui sütiku eest ja kui pauk ükskord ära käib, siis ei jää ka pühast Venmaast midagi järele. Intsallah!

Meie võimalused on pigem okultset laadi. Kui ohverdada satanistlike tarkuste järgi orv või jänes, siis kujuneb sõjakäik edukaks ja saab palju läikivat saaki. Küllap on veel meie hulgas liikvel manatarku ja manamaniakke, kes üldise kasu, sisemise ja välise rahu nimel tänamatut tööd teevad, eesti elu nõiatempudega edendavad ning meie demokraatia ja sõnavabaduse vaenlaste surma loitsivad.

( : ) kivisildnik