Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Valitsuse poliitika tõttu Eestist pagenud toidutootja võttis osa töötajaid Viljandist kaasa

-
02.03.2024
Tactical Foodpack

Liiga tavaliseks on muutunud juba sellised lood, kus üks, teine ja kolmas ettevõte paneb valitsuse poliitika tõttu uksed kinni, läheb pankrotti, koondab töötajaid. Siin on aga näide, kus tootja pages koos töötajatega välismaale. Valitsejad ei tee selles aga mitte mingeid järeldusi ning pasundavad iga päeva sellest, kuidas kohe venelased Eestisse tungivad ning me nad vahva rätsepa kombel hulgakaupa maha notime.

Viljandimaa ajaleht Sakala kirjutas, et Tactical Foodpacki tootmine kolis Saksamaale Hildenisse, sest viimased kolm-neli aastat on valitsus teinud ettevõtte juhi ja ühe omaniku Sverre Puustusmaa hinnangul sellist poliitikat, et Eestis ei ole võimalik enam tootmisettevõttel tegutseda.

Mullu langes Eesti majandus kolm protsenti. Armee- ja matkatoitu valmistav Tactical Foodpack paneb Viljandis peatselt lõplikult uksed kinni.

„Tootmise Saksamaale toomine annab meile paremad võimalused läbi lüüa,“ ütles ettevõtte juht, lisades, et Eestist on Saksamaal läinud praegu kaasa kaheksa inimest, kes õpetavad sakslasi välja.

Ettevõte alustas Saksamaal tootmist kaks nädalat tagasi.

Muide, sama ettevõte töötab kriisikomplekti, mida riigikogu jõuluvana mullu parlamendi fraktsioonidele tõi, kuid millest EKRE ilma jäeti ning seda pole tänaseni järgi toodud.

 

Loe lisaks:

https://sakala.postimees.ee/7971616/valitsuse-poliitika-tottu-eestist-pagenud-toidutootja-vottis-osa-tootajaid-viljandist-kaasa?cx_testId=62&cx_testVariant=cx_1&cx_artPos=1&cx_experienceId=EXUL2P23SRCF#cxrecs_s