Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: „julgeolekuekspert“ Oidsalu vehkis ETV-s taas EKRE kolliga

-
04.03.2024
Kelle leiba sa sööd, selle kõrva ka sosistad…

Kui inimesel on selgelt väljakujunenud foobia ja kinnisidee, siis ei peaks ta tegutsema sõjanduse ega arstinduse alal, sest mõlemal juhul lõppeb asi eriti paljude heade inimeste jaoks letaalselt.

Meelis Oidsalu kui täiesti patoloogiline ekrefoob võiks ikka jääda oma liistude juurde ja kirjutada teatriretsensioone ja luuletusi, seda enam et viimaseid niikuinii keegi ei loe.

Tänases ETV saates Terevisioon üritas Oidsalu veeretada vastutuse eesti kaitseväes toimuva tohuvabohu eest rahvuskonservatiividele. Kuigi EKRE pole võimul ega saa mõjutada oravate sõjalaagris toimuvaid protsesse, isegi Riigikogu on e-valimistega relvastatud okupantide poolt tasalülitatud, omistab see „ekspert“ pidevalt rünnaku all olevatele konservatiividele imevõimeid – et EKRE põhjustab praegu toimuvaid kramplikke kaadrivahetusi kaitsejõududes.

„Oidsalu märkis, et varem nägid poliitikud vaeva, et nendega erimeelsustel olevatest kindralitest lahti saada, kuid nüüd lahkuvad nad ise. „Tasub mõelda, kuhu Eesti poliitiline kultuur on jõudnud. Võib öelda, et mõnes mõttes on EKRE infosõda kaitseväe vastu ka oma esimesi vilju kandmas,“ sõnas Oidsalu… Oidsalu sõnul on pikaaegsetel süüdistustel laastav mõju. „Kui sind on aastaid avalikkuses tambitud, kuidas kaitsevägi võtab riigi üle. Mõni ametnik on Palmi puhul öelnud, et tema võimule tuleku korral tuleb hunta. Sellised huupi ja puusalt õhku lastud süüdistused – neil on oma mõju,“ tsiteerib ERR-i portaal.

Tore, kas pole? Süvariiki seni ajani pelgav Postimehe „hookuspookuse“ toimetaja Oidsalu süüdistab küll konkreetselt nimepidi EKRE-t, aga võimurite süvariigi tegelane on tema jaoks delikaatselt ja diskreetselt „mõni ametnik“.

Õigesti räägib Oidsalu seda, et „pikaajalistel süüdistustel on laastav mõju“, kuigi rohkete valedega vahele jäänud Kaja Kallasele on see nagu hane selga vesi, nagu ka üle 70% valijate kirglik soov teda peaministri toolil mitte enam kunagi näha. EKRE-t ja selle liikmeid rünnatakse juba aastaid, iga jumala päev, fabritseeritakse laimu, nagu oli näiteks valimiseelne Prigožini bluff, ja seda tehakse Kallase leeri poliitikute, nende peavoolumeedia poolt, ka kohtud otsustavad alati valitsuse kasuks. Mitte ükski närilisest miljonite rahvaraha tuulde laskja ei lähe kohtu alla, nad hoopis edutatakse nii Euroopasse kui ka siin kohapeal. Isegi vahelejäänud pedofiili.

Ometi peab EKRE oma valijate huve kaitstes „laastavale mõjule“ vastu.

Meie väikse riigi relvastuse loovutamine sõja ajal on riigireetmine ja EKRE pidigi kritiseerima selle eest kaitsejõudude juhatajat, selleks rahvas poliitikuid valibki ja usaldab. Ja ei ole eesti kodanike süü, see on hoopiski nende tragöödia, et meie valimissüsteemiga manipuleerib Venemaaga sõja ajal äri tegev riigireeturite seltskond.

Oidsalu on kogu selles eestlust vaenavas ja hävitavas süsteemis vaid väike huumuse kild, aga see-eest kuidagi eriti lehkav.

Püüdke lõpuks see Lehtme kinni ja selgitage välja, mis seos on kadunud miljonitel ja praeguseks alla valimiskünnise vajunud Eesti 200 pääsemisel parlamenti.

Ivan Makarov

MEEDIAVALVUR: neurootiliselt kiikudes erakondade vahel