Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Multikultuursust kiitev ÜRO inimõigusvolinik ajab välja ideoloogilist vahtu

-
04.03.2024
Pseudoinimõiguslane Volker Türk pole ilmselt kunagi näinud “multikultuursuse” tõelist nägu Euroopas.
© Scanpix

Lääne vasakliberaalsed tegelased üritavad võltsjuttude abil tegelikkust ilusaks rääkida, kuigi reaalsus näitab, et protsessid ongi sellised, nagu nad välja näevad.

BNS vahendab: “Paljudes riikides levivad “suure asenduse” vandenõuteooriad on pettekujutluslikud ja rassistlikud ning õhutavad otseselt vägivalda,” hoiatas esmaspäeval ÜRO inimõigusvolinik Volker Türk.”

2015. aastal alanud massiränne, mis jätkub praegugi üle Vahemere ja läbi Balkani ning viib Kesk-Ameerikast USA-sse, näib küll “suure asendusena”. Hea näide on ka euroliidu pealinn Brüssel, mille tänavad on täis aafriklasi ja moslemeid.

“Türk ütles Genfis ÜRO Inimõigusnõukogus, et rassiliselt segunenud mitmekultuurilisi ühiskondi ei tuleks karta, vaid neis tuleks näha kasu kõigile inimestele.”

Kas need tuhanded Euroopa naised, keda Süüria põgenikelainel saabunud moslemimehed 2016. aastavahetusööl Kölnis ja Saksamaa teistes linnades massiliselt käperdasid, said sellest kasu? Et midagi uut võrdluseks? Või mis kasu on andnud Rootsile Lähis-Ida maffiaklannide gängisõjad linnade tänavatel?

“Mind teeb murelikuks, et paljudes riikides, sealhulgas Euroopas ja Põhja-Ameerikas, kasvab niinimetatud “suure asenduse” vandenõuteooriate mõju. Need põhinevad valearusaamal, et juudid, moslemid, värvilised ja immigrandid üritavad rahvaid ja kultuure “asendada” või maha suruda,” ütles Türk.

Vale on juba juutide mängutoomine: juudid hoopis lahkuvad Euroopast Iisraeli, sest suurte moslemikogukondade ja Gaza sõja tõttu on neil lääneriikides üha ebaturvalisem.

France 24 kirjutas 10. veebruaril 2020: “Macron outlines plan to fight ‘Islamist separatism’ in France” ehk “Macron tutvustas oma plaani võitluseks islamiseparatismiga Prantsusmaal”. Politico omakorda lisas: “”Oleme loonud oma separatismi vormi,” ütles Macron 2. oktoobril Pariisist läänes Les Mureaux’s peetud kõnes noorte moslemi radikaliserumise kohta. “Oleme loonud linnaosad, kus vabariigi lubadustest (st vabadus, vendlus, võrdsus) enam kinni ei peeta.”

President Macron näeb seda, et islam üritab Prantsusmaal vabariiklikke väärtusi maha suruda, Türk aga ei näe, tema arvates on kõik korras.

Türk: “Need pettekujutluslikult ja sügavalt rassistlikud arusaamad on otseselt mõjutanud paljusid vägivallatsejaid. Need ideed koos niinimetatud “sõjaga virgumise vastu”, mis tegelikult on sõda kaasamise vastu, seavad eesmärgiks takistada rassilistel vähemustel – eriti naistel – ning LGBTQ+ inimestel täieliku võrdsuse saavutamist. Mitmekultuurilisus ei ole oht. See on inimkonna ajalugu ja meile kõigile sügavalt kasulik”.

Mullu novembris toimusid Iirimaal rahutused pärast seda, kui alžeerlasest migrant pussitas kooli juures viite inimest, sealhulgas lapsi. Kes oli seal vägivallatseja?

Multikultuursus on oht, seda on näidanud kogu Euroopa kogemus. Näited lisaks eelpool toodutele: eritrealaste vägivald Eritrea kultuurifestivalidel Saksamaal, Hollandis ja Rootsis. Pinev olukord Euroopa tänavatel Gaza sõja puhkedes, mil toimusid meeleavaldused nii Iisraeli kui Palestiina poolt. Aastavahetuste sisserändetaustaga noorukite laamendamised Lääne-Euroopas, kus süüdatakse sadu autosid. Migrantide noarünnakud Saksamaal, Prantsusmaal ja mujal Lääne-Euroopas. Jne.

Multikultuursus on konfliktide allikas juba seetõttu, et kohtuvad erinevad kultuurid erineva mentaliteediga, arusaamade ja kommetega – näiteks ahistavad Lääne-Euroopas elavad moslemimehed euroopalikke naisi, samas kui nende endi naised käivad sageli burkades ega saa nautida liberaalseid vabadusi.

Kui multikultuursed ühiskonnad on nii head, siis miks ei saa läbi venelased ja ukrainlased, juudid ja araablased, aserid ja armeenlased, türklased ja kurdid, birmalased ja kümned riigi vähemusrahvused, sealhulgas rohinjad, sõdivate Etioopia ja Kongo DV rahvad… isegi hispaanlased ja katalaanid, Belgia valloonid ja flaamid, inglased ja šotlased ei saa omavahel läbi.

“Suur asendus” aga on reaalsus. Ka Eestis asendatakse eestlased venekeelsetega ja täiesti teadlikult.

Uued Uudised