Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Nomenklatuuri kuulunud isa tütar Kaja sai juba lasteaias erikohtlemise osaliseks

-
05.03.2024
Barbie-maania
© Scanpix

Kui mõni pole veel aru saanud, kuskohast on pärit Reformierakonna juhi, peaminister Kaja Kallase ülbus ja nipsakus või miks teda isegi erakonnakaaslased printsessiks nimetavad, siis pole vastust vaja kaugelt otsida – kõik oleme pärit ikka lapsepõlvest.

Printsessina pidas nomenklatuuri kuulunud isa Siimu tütar end üleval juba maast madalast.

Kajakesega koos Õismäel lasteaias käinud (tollane Kalinini rajooni 2. lasteaed) mees rääkis, et neil oli lasteaias selline kord, et reedeti sai mängida oma kodust kaasa toodud mänguasjadega. Kallaste tütrekesele kehtisid aga erireeglid ning tema võis oma koduste mänguasjadega mängida terve nädala ning neid jagas ta ka oma valitud sõbrannadele.

Kas mänguasjade hulgas ka Barbie-nukk, kellega näib peaministril olevat eriline suhe ja kes saab tänavu 65 aastaseks, olles sel moel Kajast paarkümmend aastat vanem, seda Kallase lasteaiakaaslane ei mäleta.

Kaja Kallase erakonnakaaslane, endine peaminister Andrus Ansip on tänast valitsusjuhti nimetanud „isekaks mõisapreiliks“.

Parlamendis opositsioonipoliitikute küsimustele vastates on Kallasel kombeks minna isiklikuks, olles seejuures ründav, tänitav ja salvav. Ka ajakirjanike ebamugavatele küsimustele vastates lööb temas sageli välja see upsakas erikohtlemist leidnud plika, keda lasteaiakaaslane aastakümnete tagant mäletab.