Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Tõesti ainult Venemaal: prints valgel hobusel kortermajas

-
05.03.2024
Väljumine liftist…

Venemaa on niivõrd õõvastav riik, et sealt laekuvad sõnumid on enamasti masendavad: 80 % elanikest toetavad ametlike küsitluste kohaselt Putinit ja ukrainlaste täielikku hävitamist. Ja äsja toimus see mõistusevastane saatanlik tants Aleksei Navalnõi hingetu keha ümber…

Aga relax, please: sealkandis toimus ka midagi sellist, mis et tekitanudki õudu:

Kemerovi oblastis peksis naine kodust välja „valgel hobusel printsi“ ehk oma mehe. Leidlik kangelane tahtis avaldada oma abikaasale muljet ja siluda üsna konarlikke peresuhteid. Nii lohistas ta purjuspäi kortermajasse (kusjuures kõrghoonesse) valge hobuse ja sisenes loomaga tuppa.

Rüütliproua aga oli nii kalk, et ei suutnud hinnata vääriliselt seda ilusat žesti, hakkas röökima ja taguma nii ratsut kui ratsanikku. Nii et hobune oli lõpuks väga õnnelik, et pääses vabadusse pärast 3-tunnist viibimist tüüpkorteris (ehk „väiksegabariidilises“).

Vaadake kindlasti seda videot: prints valgel hobusel

Kuid sellega asi ei lõppenud: mees tuli tagasi juba jalamehena ja kogu trepikoda kuulas veel mitu tundi abikaasade tohutut kisa ja skandaali.

Kui Eesti valitsuse immigratsioonipoliitika jätkub samas vaimus, hakatakse varsti Mustamäe kortermajade uberikesse kappama sisse kaamelite seljas.

Ivan Makarov

MEEDIAVALVUR: keskerakond on lihtsalt üks „vene värk“, muud midagi