Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Võimu kaaperdamine: president Bideni algatatud massiline sisseränne on mõeldud demokraatide valijabaasi suurendamiseks tulevikus

-
06.03.2024
Demokraatide tulevaste valijate kolonn marsib läbi Mehhiko.
© Scanpix

USA endine president Donald Trump ütles märtsi alguses toimunud kampaaniaüritusel, et Joe Bideni avatud piiride poliitika kujutab endast vandenõud, eesmärgiga ujutada riik üle illegaalidega, kellest kujunevad suuresti demokraatide valijad. See aga tähendab võimukaaperdamist mitmeks järgnevaks põlvkonnaks.

Trump kritiseeris Bideni tekitatud piirikriisi teravalt Põhja-Carolinas toimunud kampaaniaüritusel. „Bideni tegevus meie piiril kujutab endast iga olemasoleva definitsiooni alusel vandenõud USA hävitamiseks,“ väitis Trump. „Ta [Biden] räägib demokraatiast, kuid on ise ohuks demokraatiale.“

Trumpi sõnul seisneb vandenõu meeletul arvul illegaalide riiki laskmises ja siis nende sealviibimise seaduslikuks muutmises. Edasi saavad neist suure tõenäosusega demokraatide valijad, mis annab demokraatidele lootuse säilitada oma võimupositsioon väga pikaks ajaks. „Biden ja tema kaasosalised tahavad Ameerika senise süsteemi kokku varisemist, nad tahavad nullida ära tõelised Ameerika valijad ja luua uus võimubaas, mis annab neile kontrolli mitmeks järgnevaks põlvkonnaks,“ ütles Trump.

Ta lisas, et piirikriis on loonud uue kuriteoliigi: migrantide poolt toime pandavad kuriteod. „Tegemist on kurjategijatega, kes käivad ringi ja peavad poksimatše meie politseinikega,“ rääkis Trump, viidates ilmselt hiljutisele juhtumile, kus kamp illegaale peksis New Yorkis Time Square’i lähedal läbi mitu politseinikku.

Trump ei ole ainus, kes on tulnud välja sellise kriitikaga. Uurimused on näidanud, et immigrantide naturaliseerimisel ja valimisõiguse andmisel saavad neist suure tõenäosusega demokraatide valijad.

Ka miljardär Elon Musk väitis hiljuti, et president Bideni avatud piiride poliitika taga on plaan suurendada illegaalsete immigrantide arvu, suruda seejärel läbi immigratsioonireform, mis annaks paljudele neist amnestia, ning laiendada selle kaudu demokraatide valijabaasi, mis tagaks võimaluse viia riik sisuliselt ühe partei võimu alla. Muski sõnul on tegemist lihtsa ja tõhusa strateegiaga hoida demokraadid võimul põhimõtteliselt igavesti.

Vabariiklased ja paljud teised on süüdistanud Bideni administratsiooni piirijulgeoleku tahtlikus nõrgestamises, eesmärgiga lasta poliitilise kasu nimel riiki massiliselt immigrante.  Biden ja tema administratsioon on selle väite tagasi lükanud, süüdistades hoopis vabariiklase piirikriisi omakasupüüdlikus ärakasutamises ning immigratsioonireformi takistamises.

Allikas: Epoch Times