Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Laialdaselt eraomandit maksustavast Reformierakonnast on saanud bolševistlik vasakäärmuspartei

-
08.03.2024
Sotsidega koos valitsedes on ka Reformierakond muutunud padupunaseks.
© Scanpix

Kunagi oli Reformierakonnal ettevõtjate partei kuulsus, kuid nüüdseks on see minevik – valitsedes koos marksistlike sotside ja Eesti 200-ga, on oravapartei asunud (muuhulgas rohepöördega) ettevõtlust ja eraomandit maksudega pitsitama, mis on üksühele Vene bolševike kunagise poliitikaga.

Automaks, maamaks ja veel paljud tõstetavad või juurdemõeldavad maksud nõrgendavad ettevõtlust või maksutavad kõrgemalt inimeste eraomandit – see ei ole enam niiöelda kapitalismipoliitika, see on otseselt sotsialism. Reformierakond ehitab sotsialismi, kus nemad on “härrassotsialistid” – ega siis rahvast põrgusse tõugates ise sinna kaasa minda, endale jääb jõukus alles.

Esmaspäeval pärast rahandusminister Mart Võrklaeva esinemist pulti astunud EKRE esimees Martin Helme ütleski selle välja: “See poliitika, mida Reformierakond ajab, päevast päeva, seadusest seadusesse, otsusest otsusesse, on padupunane kommunistlik poliitika, mis vihkab eraomandit, vihkab jõukuse loomist ja omamist, ja vihkab ka eesti rahvust… Me kahtlustame, et te olete jätkuvalt kommunistid, nagu suur osa teie asutajatest on.”

Reformierakonnal on hämmastavalt palju ühist NLKP-ga (sealhulgas ka asutajaliikme Siim Kallase parteipilet). Nii näiteks jätkab oravapartei täpselt üksühele NLKP venestamispoliitikat – Nõukogude Liit vedas Balti riikidesse massiliselt venekeelset tööjõudu ja kuigi Laulva revolutsiooni eesmärgiks oli see lõpetada, on Kaja Kallas venestamise taastanud. Niipea kui ta võimule sai, lahjendati välismaalaste seadust ja ettevõtlusminister Andres Sutt kinnitas, et see ongi mõeldud odavtööjõu sisseveoks endisest Nõukogude Liidust.

Ühist NLKP-ga on palju, sealhulgas ka Maris Lauri vanglat lubav ja sõnavabadust hävitav vaenukõneseadus – suude sulgemine on taas bolševistlik prioriteet. Praegu lammutab kolmikliit aktiivselt Eesti parlamentarismi, nagu bolševikud pärast 1917. aasta riigipööret, mil nad keelustasid ka oma senised liitlasparteid ja tegid nõukogudest (sovet) uued valitsemisvormi.

Kommunism on Eestisse naasnud endiste NLKP-laste kaasabil Lääne kaudu, kus uusmarksism samuti laastamistööd teeb. Reformierakonna valitsedes tuleb Eestis kõike karta: võimupööret (mis osaliselt ongi toimunud), kodanluse eksproprieerimist, “kulakute” maksudega laostamist, bolševistlikku “üht ja ainsat” tõde, demokraatia asendamist nomenklatuuri võimuga, teisitimõtlejate pistmist “rootsi kardinate” taha ja nii edasi.

Seega – valid Reformierakonna, saad Marxi ja Lenini. Ja kui toetad rohepööret, saad bolševistliku eraomandi (kliima)maksustamise.

Uued Uudised