Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Urmas Reitelmann: EKRE-ta ei ole võimalik teha uut Tallinna võimuliitu, mis ei kõiguks kogu aeg elu ja surma piiril

-
09.03.2024
Urmas Reitelmann
© UU

EKRE poliitik ja Tallinna volikogu liige Urmas Reitelmann kommenteerib ajakirjanduses levitatavaid ennustusi võimujoontest pealinna valitsemisel.

“ERR tsiteerib ilukirjanduslikku väljaannet Eesti Ekspress teemal võimuvõitlus Tallinnas:

“Reformierakonnal, sotsidel, Isamaal ja Eesti 200 olnuks kamba peale 40 mandaati Keskerakonna ja EKRE 39 vastu. /…/ Nüüd on kaalukauss aga hoopis teisele poole kaldu. Keskerakonnal ja EKRE-l on kahe peale 40 mandaati. Potentsiaalsel nelikliidul seevastu ainult 39. Ehk mõtted linnavalitsusest ilma EKRE ja Keskerakonnata võib mõneks ajaks sahtlisse panna.”

Ei tea, milliseid aineid soovmõtlejad tarvitavad, aga väike loogikaprotsent mõtteheietuses ei teeks halba. Tasuks esitada endale lihtne eluline küsimus, miks peaksid sotsid tahtma teha uut liitu kommunistide ja teiste libedikega? Ideoloogiliselt küll, aga pragmaatiliselt? Mida nad võidaksid?

Vastus on, et mitte midagi. Vastupidi, neil tuleks loobuda mitmest magusast ametikohast ja heast palgast järgmise aasta lõpuni.

Rahapesu- ja pedofiiliapartei tüübid loomulikult kibelevad pealinna rahakraanide juurde ja müüks selle nimel oma emad ka maha, aga sotsid tunnevad end täna äraseletatuna, kindlalt ja mõnusalt nagu sead poris.

Teiseks. Ilma rahvuskonservatiivideta ei ole võimalik teha uut võimuliitu, mis ei kõiguks elu ja surma piiril sisuliselt enne iga volikogu istungit. Fakt. Konservatiivid va põrgulised ei lähe paraku kaasa rohelise vaimuhaigusega, seega sellist liitu ei sünni ka siis, kui konservatiividele pakutaks linnapea kohta.

Järgmistel KOVi valimistel võtavad pedod Tallinnas e-valimispettusega loomulikult absoluutse võimu, ilmselt võetakse jälgede segamiseks kampa mõni väiksem puudel. Keskerakond peab rõõmsalt siirduma “tootvale tööle”.”