Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Reformierakond hävitab inimeste elutöö – ka lihatööstused sulevad nüüd uksi

-
10.03.2024
Reformierakonna valitsemine on nagu metsatulekahju, milles hukkuvad kõik.
© Scanpix

On inimene mistahes maailmavaatega, ei saa ta ometi mööda vaadata sellest, et Reformierakonna võimutsedes laguneb kõigi elutöö: suletakse maakoolid, hävitatakse oma põlevkivienergeetika, pannakse kinni või kolivad minema tööstused…

Tartu Postimees kirjutab: “Kehtna lihatööstus andis teada, et lõpetab suvel tegevuse. Neljapäeval teatas tööstuse sulgemisest ka Tartu külje all tegutsev Rahinge lihatööstus. Rahinge lihapoodi püüab päästa teine Tartumaa väike lihatööstus.

Rahinge lihatööstus, mis tähistab tänavu 30. tegutsemisaastat, kuulub peamiselt piimakarja- ja teraviljakasvatusega tegelevale Tartu Agrole. Tööstuse sulgemine käib kiirelt ja valusalt, lõpp saabub juba märtsis.”

Ettevõtte omanik ütleb, et “eluisu saab otsa, sest mul ei lasta oma tööd teha” ning nendib, et “müük väheneb, on näha, et rahval on raha vähem kui muidu”.

Hiljuti kirjutas meedia Viljandi ettevõttest, kes viib tootmise Eestist ära, samas aga ilmuvad ka “analüütikute” väited, nagu oldaks “põhjas ära käinud” ja edaspidi minevat paremaks. Kuidas, kui majanduses on järel vaid põlenud maa?

Kuhu Reformierakond vaid käed külge paneb, seal kõik laguneb. Eesti allakäigus on süüdi kõik need erakonnad, kes on selle parteiga ühes valitsuses olnud ja ei saa jätta märkimata, et ainult EKRE-l on maksualandustele, põlevkivienergeetika alleshoidmisele ja maaelu toetamisele suunatud poliitika.

Uued Uudised