Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

GOCHA BELTADZE: von der Leien saatis Kallase vene laevale järele

-
10.03.2024

Proua peaminister, kes sai sisuliselt kinga selle maailma vägevatelt ja lendas käona üle kõigi rahvusvaheliste ametite, hakkas otsima pimedas toas musta kassi, õigemini mullamutti, kes on põhjustanud tema valusad läbikukkumised. Sest siin pole asi mitte niivõrd Andrus Ansipis, keda ta ei seedi, vaid väga tähtsa siseinformatsiooni lekkes Euroopa Komisjoni võimukoridoridesse, Euroopa institutsioonide juhtide kätte, kes tõmbasid risti Eesti peaministri Kaja Kallase poliitilisele karjäärile.

Endise peaministri Siim Kallase tütar, kes varem istus oma isa valdustes ja neelas antiikmööbli tolmu, tuli võimule nepotismi ja konstitutsioonilise riigipöörde abil ja arvas ennast olevat keisrinna, kuid võta näpust –  rahvas on tema vastu, Kallast vihkab 80 % Eesti elanikkonnast, võib olla ka rohkem.

Seepärast kutsus ta oma kvasimonarhia tugevdamiseks ja õlimaali „Demokraatia triumff riigis“ valmismökerdamiseks Eestisse vene liberaale, kes otsivad ulualust mööda Euroopat (tuleb meelde laulukujund „hulgub sihitult migrant“). Kuid ei aidanud miski – ei klantsajakirjad, kallid reklaamveerud ega meie taskust kinni makstud tolaürikud. Ei avitanud isegi autiitlid ja kirjukarvaliste maailmaaferistide tiitlid seeriast „Sarved ja sõrad“. Ursula von der Leyeni verdikt oli otsene, nagu ukrainlaste käsk vene sõjalaevale: mine sinnasamusesse!

Seepärast kargaski masendunud Kaja Kallas Andruse kui väga autoriteetse poliitiku kallale, kelle ausust ei vaidlusta isegi vaenlased. Prantsatades lillalt pilvelt põhjasetetesse ei saa ta isegi kandideerida Europarlamendi valimistel, poliitiliste erakondade limiteeritud kohtadele, kuna teda ei toeta isegi tema enda isa käest päranduseks saadud lihase partei liikmed, kus ta on liidrina kirjas.

Finita la commedia.

Gocha Beltadze,

Luksemburg – Tallinn