Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Reformierakond pangu Rõivas lühema keti otsa, et ta rohkem Eestile häbi ei teeks

-
11.03.2024
Taavi Rõivas riigikogu liikmena parlamendis koos oma gängiga

Reformierakonna endine esimees ja Eesti kunagine peaminister Taavi Rõivas, kelle valitsemise aeg, tõsi küll, jäi õnneks poolikuks, tuleks tema korduvate piinlike skandaalide tõttu panna lühema keti otsa, et ta rohkem enam Eestile häbi ei teeks.

Malaisia külmkapp või Lillepaviljoni naiste peldik, on vaid üks osa tema kohatutest seiklustest, mis saadavad seda suhteliselt mõttetut poliitikut, kes jäi peaministrina meelde eeskätt oma värviliste sokkide poolest, niikuinii aegade lõpuni. Nüüd siis lisaks väljaviskamine politsei saatel Soomest Jaapanisse suunduval lennukil.

Kuigi pealtnägijad on meediale märku andnud, et meie endine esipoliitik oli purjus, väitis mees ise, et see on laim, kuigi tema varasemat käitumist vaadates võib selleski kahelda.

Ta ise kommenteeris seika sellega, et tal tekkis Tallinn-Helsinki lennul vaidlus stjuardessiga, kuna kasutas arvutit.

Taavi Rõivas taandus poliitikast ja sukeldus tulusamasse ärimaailma siis, kui Reformierakond langes opositsiooni. Taavi Rõivase lauljannast abikaasa, kes kuulub Reformierakonna ridades praegu parlamenti, on aga kogu selle jama alal neelanud ning toob oma meest isegi väliskomisjoni istungitel sageli eeskujuks.