Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

“Insener” jooksus: politsei otsib vangistusest kõrvale hoidvat “uuseestlast” Benny Bahram Zoorani Gholamyt

-
11.03.2024
Eesti politsei püüab võõraid pätte. Pilt on illustratiivne.
© UU

Alljärgnev uudis on paljuütlev, sest kuigi politseiinfos tagaotsitava rahvust ja kodakondsust poliitkorrektselt kirjas pole, siis nime järgi otsustades pole kindlasti tegu eestlasega, vaid “kauge külalisega”, kellele meie seadused üldse korda ei lähe. Ja ilmselt pole “avatud” Eestis neist puudus.

BNS vahendab: “Politsei otsib Tallinnas 57-aastast Benny Bahram Zoorani Gholamyt, kes hoiab kõrvale kohtuotsusega mõistetud vangistusest.

Benny Gholamy hoiab kõrvale kohtuotsusest, mille kohaselt peaks mees vanglas karistust kandma, tetas BNS-ile Põhja prefektuuri pressiesindaja.

Harju maakohus tunnistas 2021. aasta mais Benny Gholamy süüdi varguses, kelmuses ja ahistavas jälitamises ning karistas teda kokku kaheaastase vangistusega. Kohus asendas karistuse 663 tunni üldkasuliku tööga ja määras selle tähtajaks kaks aastat.

Maakohus pööras mullu 22. septembril osaliselt kandmata karistuse 3 kuud ja 22 päeva vangistust täitmisele. Kohus tuvastas, et Benny Bahram Zoorani Gholamy ei järginud üldkasuliku töö ajakava ja jättis kohtu määratud tähtajaks hüvitamata kannatanutele tekitatud kahju

Politseile teadaolevalt puudub mehel püsiv elukoht ja ta võib külastada erinevaid Tallinna supikööke.

Mees on 175 sentimeetrit pikk ja täidlasema kehaehitusega.

Politsei palub kõigil, kes on näinud hiljuti Bennyt või teavad tema asukohta, anda sellest teada numbril 112 või jaana.poldvee@politsei.ee.”

Kindlasti ütleb mõnigi liberaal, et meil otsitakse taga ka eestlasi, aga sellele tuleks vastata põlissoomlase Jussi Halla-aho sõnadega: “Kas me peame siis neile mujalt lisa tooma?”

Väga võimalik, et Benny Bahram Zoorani Gholamy on üks meeletult kasvava islamikogukonna “uuseestlastest”, kellena on peaminister Kaja Kallas võõraid identifitseerinud.

Uued Uudised

Sama toimub ka “avatud” lõunanaabrite juures: “Avatus” ja “mitmekesisus”: Pakistani illegaal korraldas Lätis inimkaubandust