Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: mida siis põeb Kaja Kallase abikaasa?

-
11.03.2024
Põeb…

Krokodillid nõnda raskelt põdesid niigi tagakiusatud viimsete Euroopasse veel mittekolinud mumbantu neegrite ärasöömist, et nende piklikud vees kohe tarretunud pisarad tekitasid Zambezi pinnal õõtsuva pärlivaiba, mille rebis sillerdavateks tükkideks jõge põhjatusse kuristikku kiskuv hirmus ja terveid suguharusid aastasadu hüpnotiseerinud Victoria juga. Säravad krokodillipisarate kapslid lõhkesid lennul nagu pisikesed kranaadid, ja see enneolematu vaatepilt muutis sinnakanti sattunud jässaka ja lünklikult sammaldunud alalõuaga eesti turisti soolasambaks…“. Ivanhoe

Küsimus Kuldvillakule: mis saab olla veel õõvastavam vaate- ja helipildist, kus Kaja Kallast usutleb Vilja Kiisler? Õige vastus: kui nad mõlemad räägivad veel ka Kaja Kallase elukaaslasest.

Tänane haige pealkiri Delfis: „Kaja Kallas oma abikaasast: muidugi ta põeb seda. Kogu aeg põeb“.

Vilja Kiisler: „Kaja Kallas on oma abikaasa Vene-vedude skandaalist eluga läbi tulnud. Kas peaminister nüüd räägib kaasaga kodus sellest, mis oleks oleks ta peaaegu ametist viinud?“ (Kiisleri kirjaviis muutmata – I.M.)

Kas pole põnev, mis? Mida tähendab „kogu aeg“ – kas kõiki neid aastaid, mil tarniti sõdivale Venemaale strateegilist kaupa, või tähendab eriti seda aega pärast häbiväärse biznisiga vahelejäämist, kui ikka jätkuvalt tarniti?

Ja mida nimelt põeb: kas seda, et vahele jäi – või seda, et jäi vahele koos talle äriks raha laenanud Kallasega? Või et pressis teda kritiseerinud tuntud vanalt pensionärist professorilt kõigest 1500 eurot, samas kui annaks ju rohkem välja pigistada? No see oleks ikka vägev põdemine küll, kohe nagu kärvava südametunnistusekese rondi viimne karje.

Kui keegi räägib, et ukrainlaste tapmist soosiva äri ajajad midagi põevad, siis ei saa siin rääkida hingepiinadest, vaid ikka mingisugustest pahadest haigustest. Väga pahadest.

Siin oleks vaja selliste tõvede allika isoleerimist, seda enam et terve rahva koroonaaegne koduarest on meil juba kogemuste pagasis olemas.

Lihtsam oleks isoleerida need põdejad ja panna nad poliitilise karantiini alla. Julgeolekuasutused peaksid avalikustama kõik meie valitsejate 75-ks aastaks salastatud võimupöörded, suurvargused ja -röövid ning teostama välkkinnipidamised. Saatku Stenbocki maja ette üks võimalikult mahukas trellitatud buss. Seejärel tuleks kuulutada välja erakorralised valimised, ausad ja ilma e-hämata.

Põdurad närilised intensiivravile! Võim rahvale!

Nagu ütles seriaalis „Kohtumispaika ei tohi muuta“ kriminaaluurijat kehastanud Vladimir Võssotski, „varas peab istuma vanglas!“

Ivan Makarov