Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: „Roheline pealinn“ Tallinn lõpetagu metsade tapmine keskerakonna propaganda tarvis

-
12.03.2024
Mängivad…

Nägin täna Tapal Grossi poes virnade viisi Tallinna linnavalitsuse, sisuliselt keskerakonna paberlehti. Võta aga võta tasuta propagandajuustu, kallis virumaalane. Kurku see loodetavasti ei jää, aga ajude külge kleepub küll, nagu Sveti pikk jutt.

Täna aga tegi Stolitsa mulle isegi natuke nalja: panin selles peale Belobrovtsevi papsi traditsioonilist mammutülevaadet tähele veel toredat lugu „Pealinnas toimuvad Rahvusvahelised lastemängud“ vahva pildiga, kus Tallinna vapi taustal naeratab monalisalikult linnapea Mihhail Kõlvart, tema kõrval muigab omakorda habemesse International Children’s Game president Igor Topole.

Et kuna jutt ikkagi lastemängudest, on mõlemad maiade nägudega, nagu põngerjad, kes löövad omavahel plaksu ehk laduški’t. Võiks muidugi ka mõne õnneliku lapse pildi ära trükkida, kuid ei hakka siin selliste pisiasjade kallal norima…

Tuleval aastal saabub Tallinnasse umbes 1500 osalejat „kogu maailmast“. Teades-tundes  keskerakonna eelistusi rahvusvahelises suhtluses, võivad meid oodata ka üllatused. Õnneks on Tallinna meeril arvestatavad kogemused rahvusvaheliste noortelaagrite alal, kasvõi Seligeri ajast.

See rahvusvaheliste lastemängude organisatsioon alustas mängudega 1968. aastal Jugoslaavias, ja kuni N. Liidu lagunemiseni korraldati väga palju aastamänge ka sotslaagri riikides, sellestsamast Jugoslaaviast Nõukogude Liiduni, pärast lagunemist aga sageli endistes sotsriikides, Venemaal viimati 2019. aastal Ufa linnas. Tolleks ajaks oli Krimmi anastamisest möödunud juba 5 aastat.

Kõik maailma lapsed on Tallinnasse teretulnud, aga tuleb siiski mõista seda, et ilma täiskasvanuteta ei sõida nad ise mitte kuhugi. Selles asi ongi.

Tore, et sain täna paberist Stolitsa vahendusel teada sellise toreda sündmuse lähenemisest, kuid Tallinn kui roheline pealinn peaks siiski lõpetama paberi arutu raiskamise oma meediaimpeeriumi ihuhädade peale. Kulutage siis maksumaksjate raha keskerakonna elektroonilise propaganda peale, kui muidu ei saa. Pealinn, Stolitsa, linnaosade ajalehed – seda paberipahna näeb suurtes kogustes trepikodades.

Tallinna koalitsiooni sotsid, kes topiks oma rohehulluses igale linlasele igasse avausse pika rohelise kurgi, ei tohi sellised variserid olla. Nõudku trükipressi peatamist, kas keskerakonnal on tõesti internetist ja televisioonist vähe?

Ärge tapke enam metsi, „rohelise pealinna“ peremehed. Tõsiselt.

Ivan Makarov

MEEDIAVALVUR: kiri suurest meediamajast