Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Eestis on tekkimas “revolutsiooniline situatsioon”

-
12.03.2024
Rahvas ühineb automaksu vastu.
© UU

Väidetavalt tekkivat nn revolutsiooniline situatsioon siis, kui ülemkihid ei saa ja alamkihid enam taha endist viisi elada. Kaja Kallase valitsedes on selline olukord juba silmaga nähtav.

Eesti “eliit” ei saa tõesti enam endiselt jätkata – globalismimeelsete liberaalide ja vasakpoolsete valitsedes on majandus nii põhja lastud, et ainus viis raha leida on korjata see lisamaksudena rahva taskust, nagu feodaalajal. Samas läheb võimuritel raha vaja enda positsioonide kindlustamiseks – sel nädalal tuli uudis, et valitsus eraldas sada tuhat eurot “võrdõiguslaste” koolitamiseks ehk siis on neil vaja oma ideoloogiasõdureid koondada.

Ainsaks erakonnaks, mis veel eesti rahvast esindab, on EKRE. Mitte et kõik teda toetaksid, kaugeltki mitte, aga just EKRE plaanid, ennekõike maksualandamispoliitika, on need, mis päästaksid olukorra. Isegi kui rahvuskonservatiive toetab vaid viiendik inimestest, on nende kavatsused pääseteeks kogu rahvale.

Rahvas aga koondub. Hea näide on Metsküla kooli ümber toimuv – valitsuse üldine poliitika on maakoolide sulgemine, Lääneranna valitsus sisuliselt sõdib omaenda vallarahvaga ja eriti lastevanematega, aga lihtne Eesti toetab Metsküla kooli võitlusi. Ütleb ju värske uudis: “Metsküla kooli toetuseks korraldatud kontserdiga «Koolitunne» koguti üle 60 000 euro – see annab kooliperele kindlustunde, et nad peavad õppeaasta lõpuni vastu.” Metsküla koolist on saanud kodanikuliikumise eeskuju ja suur osa eestlastest toetab seda võitlust.

Teine näide on liikumine Nursipalu kodude kaitseks. Võib vaielda selle üle, mis on prioriteetsem, kas eestlaste kodud või liitlaste harjutusala kaitseks Venemaa vastu, kuid fakt on see, et Nursipalu rahvas võitleb valitsuse teerulli vastu ja suur osa Võrumaast on nendega – seda näitas ka inimkett 24. veebruaril, Vabariigi aastapäeval. Kodanikuvastupanu hakkab tõenäoliselt tõusma ka suurte tuuleparkide ja võimaliku fosforiidikaevandamise vastu.

See ei toimu nii ainult Eestis, vaid kogu Euroopas, kus põllumehed on laastava rohepöörde vastu lausa jõuga tõusnud. Euroopa eliit on elust võõrdunud, ta ehitab pompöösset impeeriumi sotsiaalsete ja poliitiliste vapustuste hinnaga, olles kontinendile lubanud ka kaasaja “barbarid”, rahvasterände, mis hävitas kunagi Lääne-Rooma impeeriumi.

Ja ka Eesti “eliit” tantsib endiselt ballidel ning irvitab rahva üle, uskudes, et keegi ei julge neid kukutama minna. Julgevad, ja kuidas veel!

Uued Uudised