Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Varro Vooglaid: on vähe asju, mida EKRE sooviks rohkem näha kui e-valimiste lõpetamist

-
14.03.2024
ID-kaart
© UU

Olen viimasel ajal korduvalt näinud, kuidas sotsiaalmeedias esitatakse väidet, nagu töötaks EKRE juhtkond e-valimiste põhja laskmise püüdlustele vastu. Selline väide jääb mulle arusaamatuks.

Mina ei ole mitte kunagi näinud ühtegi märki, mis selle paikapidavust kinnitaks. Vastupidi, päevast päeva Martin Helme kõrval töötades tean selgelt, et on vähe asju, mida ta sooviks rohkem näha kui e-valimiste lõpetamist. Oleme sellest palju kordi omavahel rääkinud, murdes pead, mida selle eesmärgini jõudmiseks teha saaks.

Pigem on küsimus selles, KUIDAS kõnealuse eesmärgini jõuda ja vastust on väga raske leida. Kui keegi väidab, et temal on selleks plaan, mis seisneb Euroopa Liidu kohtusse pöördumises, siis tuleks teiste kaasamiseks esmalt (juriidiliselt kompetentselt) detailselt selgitada, milles täpselt see plaan seisneb ehk kuidas näeb välja protsess, millega soovitakse tulemuseni jõuda ja kui tõenäoline selle protsessi kaudu tulemuseni jõudmine on.

Kui nähtuks, et tõesti on olemas toimiv plaan, siis olen kindel, et see pälviks ka EKRE juhtkonna toetuse – isegi, kui plaani elluviimine maksaks mitte kümneid, vaid sadu tuhandeid või isegi miljoneid eurosid.

 

Varro Vooglaid, riigikogu EKRE fraktsiooni liige