Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kaja Kallase käsi Piiblil? Kas ta enda süttimist ei karda?

-
14.03.2024
Kaja Kallas peaks ennast igaks juhuks pühadest raamatutest eemale hoidma. Pilt on illustratiivne.
© UU

Fantaasiafilmides on tavaline tegevuskäik, kus deemonlik tegelane hakkab pühast veest suitsema või pahvatab pühitsetud maale astudes iseenesest põlema. Peaminister Kaja Kallas peaks Raamatute Raamatu nime suhu võttes olema ettevaatlik, valetajad on Kümne Käsu vastu eksijad.

BNS kirjutab: “Peaminister Kaja Kallas ütles Kuku raadio saates “Sihik”, et ei saa siiski kindlalt väita, et jätkab peaministrina ka paari kuu pärast. “Poliitikas muutub kõik päevadega, nii et ma ei saa öelda, mida ma teen homme või ülehomme,” ütles Kallas. “Praegu on minu soov jätkata peaministrina. Kas see on nii ka kuu või kahe pärast, seda ma ei saa käsi Piibli peal vanduda,” märkis ta.”

Kaja Kallas peaks ennast Piiblist väga kaugele hoidma, sest tema tegevus on eksinud paljude pühakirjas kirja pandud reeglite ja seaduse vastu. Kord ütles ta: “Lugege mu huultelt, maksud ei tõuse” – ja nüüd otsib ta lisaks juba tõstetud maksudele aina uusi makse juurde. Kui see pole vale ja pettus, siis mis see on?

“Sa ei tohi tunnistada oma ligimese vastu valetunnistajana!” – ja Kaja Kallas on ligimeste vastu valetunnistusi andnud, kui ta valimiskampaanias maksutõusudest ei rääkinud, sest “see poleks olnud populaarne”, aga võimu juurde pääsedes hakkas ta kohe ligimesi nöörima. Viimati aga valetas ta avalikkuse ees kolmapäevases Riigikogu infotunnis, kui ta väitis, et Pariisis ei räägitud vägede viimisest Ukrainasse – EKRE saadikud lugesid talle ette kümmekond meediapealkirja, kus Euroopa riigijuhid just sellest räägivad.

On veel üks Piibli käsk: “Sa ei tohi himustada oma ligimese koda, tema põldu, sulast ja teenijat, härga ja eeslit ega midagi, mis su ligimese päralt on!” Autot küll nimistus pole, aga vanadel aegadel neid polnudki. Kaja Kallas aga himustab ligimeste vara maksude kaudu.

Vaimulik Veiko Vihuri hoiatas enne valimisi, et Reformierakonna, sotside ja Eesti 200 poolt hääletades teeb inimene pattu. Sellest lähtuvalt võiks öelda: maksutõusud on patu palk.

Sedavõrd valelik inimene nagu Kaja Kallas ei tohiks Piiblit kunagi kätte võttagi, vähemalt seni, kuni ta pole ennast parandanud. Igaks juhuks hoidku ka pühitsetud pinnast eemale…

Uued Uudised