Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Need “õnnetud” ja “tagakiusatud” vabaühendused, tegelikult marksistlike revolutsioonide eelväesalgad…

-
14.03.2024
Kui Ameerikas valitsevad demokraadid ja mõne riigi USA saatkonna masti ilmub homolipp, siis on varsti selles riigis oodata vasakliberaalset revolutsiooni, mille all kannatavad kõik.
© Scanpix

“Vabaühendused” on mõiste, mida viimasel ajal näeb üha rohkem uudistes ning sageli keelustamisega seoses. Milles on asi?

BNS vahendab: “Kõrgõzstan võttis neljapäeval vastu Venemaa “välisagendi” seaduse eeskujul valminud eelnõu, mis suurendab riigi kontrolli vabaühenduste üle. 6,8 miljoni elanikuga Kõrgõzstan on olnud üks avatumaid Kesk-Aasia riike, kuid viimastel kuudel on demokraatia teinud vähikäiku, mida rahvusvahelised organisatsioonid peavad murettekitavaks. Vastne seadus piirab välismaalt raha saavate ühenduste tegevust, võttes eeskuju Venemaa repressiivsest seadusest, mida Kreml kasutab teisitimõtejate vaikima sundimiseks.”

Venemaa kontekstis on uudis kahtlemata murettekitav, aga laiemalt vaadates pole asjad enam nii ühesed. Läänelikke vabaühendusi ja teisi rahvusvahelisi organisatsioone on keelustanud teisedki riigid, sealhulgas Aafrikas, Lõuna- ja Kagu-Aasias. Sageli pole tegu mitte sedavõrd totalitaarse režiimi, kuivõrd traditsioonilise ühiskonna otsusega, sest liberaalsed vabaühendused ekspordivad sinna “uusväärtusi”, mis on tollele ühiskonnale igati vastuvõetamatud.

Nii oli see hiljutise jalgpalli MM-i ajal, kui homoagenda tahtis islamiusulisse araabia riiki Katari eksportida homoseksuaalsed “uusväärtused” ja see kampaania oli väga agressiivne. “Vikerkaarerevolutsioon” jäi õnneks tulemata.

Vabaühendused aga on enam tuntud Vahemere paadirände kaudu, kus nende laevad korjavad merelt migrante kokku, innustades sellega üha rohkemaid inimesi surmateele asuma. Võib julgelt väita, et hukkunud on ka nende hingel. Vahemeremaad on vabaühendusi süüdistanud paljudes seadusrikkumistes, sealhulgas laevasõiduohutusreeglite teadlikkus rikkumises (väljalülitatud transponderid), vale lipu all sõitmises, jäätmete mahalaadimises selleks mitte ettenähtud kohas, ja ennekõike koostöös inimkaubitsejatega (kes teatavad neile, kuhu nad paadid jätsid).

Liberaalsed vabaühendused aitasid kaasa võimupöördele Poolas ning õõnestavad ka Ungari rahvuslik-konservatiivset valitsust, olles rahastatud Sorose vasakliberaalse rahandusimpeeriumi poolt.

Muide, Eestis tegutseb Norra, Islandi ja Liechtensteini rahastatud Aktiivsete Kodanike Fond, fondi operaatoriks on Avatud Eesti Fond koostöös Vabaühenduste Liiduga ja see rahastab paljusid siinseid ideoloogilisi projekte. Selle kohta kirjutatakse: “Aktiivsete Kodanike Fondi eesmärk on tugevdada kodanikuühiskonda ja kodanikuaktiivsust ning võimestada ühiskondlikult haavatavaid gruppe. Programmi abil püütakse parandada kodanikuühiskonna kestlikkust ja võimekust, tugevdades selle rolli osalusdemokraatia, kodanikuaktiivsuse ja inimõiguste edendamises ning haavatavate rühmade mõjujõu suurendamises.”

Mis asja on Norra, Islandi ja Liechtensteini “aktiivsete kodanike fondil” Eestiga? Eks tegu ole ikka “uusväärtuste” levitamisega, traditsioonilise ühiskonna õõnestamise ja võõrideoloogiate juurutamisega. Kui see pole “välismaalt raha saavate ühenduste tegevus”, siis mis see on?

Liechtenstein kuulub Euroopa kääbusriikide hulka, selle pindala on 160 km² ja rahvaarv 38 896. Islandi pindala on küll 103 000  km² ja rahvaarv 372 520, aga miks nende kodanikud siin “uusväärtusi” külvavad? Ja mida arvataks sellel kaugel maal, kui seal tekiks “Avatud Kõrgõstani Fond”, mida toetavad millegipärast käputäis islandlasi ja liechtensteinlasi?

Vabaühendused valmistavad sageli traditsioonilistes ühiskondades ette revolutsioone ja need ei too kellelegi midagi head. Millised on olnud “Araabia kevade” positiivsed tulemused?

Haavatavaid ühiskonnagruppe ei saa kaitsta sellise poliitikaga, nagu seda teevad liberaalne Lääs ja vabaühendused. Näiteks kolis USA Afganistani suure homolipuga, juurutas seal “uusväärtusi” ja selle tagajärjel on afgaani naised uuesti orjuses. See on otseselt vabaühenduste ja neid toetavate liberaalsete riikide süü – naiste õiguste eest tuleb võidelda nii, et see ei tekitakse kohe kiiret vastureaktsiooni, mis paiskab kogu riigi kohe tagasi. Aga pseudoinimõiguslased, homoagenda, radikaalfeminism ja muud sellised ideoloogilised sünnitised nii teevadki. Miks siis mitte minna juba Kalašnikovidega Katari geiõiguslust viima? Kiire rünnak Doha pihta, gei emiiri asemel presidendiks, naistele lesbiõigused, mehed paaridesse ja õnn ongi ühe islamimaa õuel.

Vabaühendused on enamasti asjalikud ja kui nad tegutsevad kindlal liinil, näiteks viies arengumaadesse haridust ja tervishoidu, siis on nende tegevus tervitatav. Kui nad aga muutuvad ideoloogilisteks rünnakrühmlasteks, eksportides traditsioonilistesse ühiskondadesse revolutsiooni, siis ei maksa imestada, kui nad ketti pannakse.

Uued Uudised