Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: Alar Karise ühiskondlik kaal on hüppeliselt kasvanud

-
15.03.2024
Head isu!

Kui seni on kõlanud kahtlevaid hääli parteikontorite poolt määratud p.residendi vajaduse suhtes, kui seni oli väga raske aru saada, milleks meile suure lossi sisse ennast seadnud isik, kes tarbib oma kaaskonnaga kümmekond miljonit maksumaksjate raha aastas, istub vagusi ja käib vahetevahel leinamuusika kontserte korraldamas, lastele presikuraamatut lugemas ja Aafrikas lihtsameelsetele pärismaalastele Põhjakonna muinasjutte vestmas, siis täna langes minu silmadelt kae.

Alates aprillist rakendub uus kõrgemate riigiteenijate palgaindeks, mille tulemusel kerkib kõrgeimate riigitöötajate – vabariigi presidendi, riigikogu esimehe ja riigikohtu esimehe – palk seniselt 8318 eurolt 9199,92 euroni ehk ligi kümme protsenti.

Nii et EV p.resident on tõesti kaalukas figuur meie ühiskonnas, kui talle juba makstakse 9,2 tonni kuus pluss prii ülalpidamine, transport, turvamine, mitu autojuhti, mitu kokka jne.

See inimene tarbib rohkem, kui sadakond pensionäri, ja ta kantselei on kallim, kui mõnikümmend eesti kooli. Koole suletakse, seda institutsiooni mitte – järelikult on p.resident meile vajalikum ja kallim, kui tuhanded eesti lapsed. Pinskaritele väänatakse kaela tulumaks, p.resident saab aga tuhat eurot juurde. Ja ei ole tal piinlik ühtegi. Mõne aja pärast laseb oma nõunikul jälle kirjutada midagi rahva ühtsusest, solidaarsusest, õiglustundest.

Eesti rahvusriik hääbub iga päevaga, aga selle „pea“ aina paisub.

Meie ainus lootus püsida rahvusena. Kasvõi ühes eksemplariski.

Ivan Makarov

MEEDIAVALVUR: vahtramahlamaks ja kuidas saada sellest vabastust