Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kas Kaja Kallas saab kõrgeid välisauhindu Eesti hävitamise eest?

-
16.03.2024
Just nii see hetkel ongi.
© Erki Evestus

Peaminister Kaja Kallas, tema valitsus, erakond ja võimuliit on Eestis ebapopulaarsed nii majanduse laostamise, demokraatia vähikäigu kui ka maksutõusude tõttu, kuid välismaal loobitakse talle aurahasid nagu kunagi NLKP juhile Leonid Brežnevile – nii jääbki mulje, et autasud tulevad hävitustöö eest kodumaal.

BNS vahendab: “Kaja Kallas osaleb laupäeval koos USA presidendi Joe Bideniga iga-aastasel Gridironi Klubi õhtusöögil Washingtonis, teatas valitsuse kommunikatsioonibüroo.” Samal ajal kirjutab Postimees sellest, kuidas Eesti talunikud lõpetavad tootmist.

Biden hävitas presidendiks saades Ameerika naftatööstuse arengu (Kaja Kallas Eesti põlevkivienergeetika); Biden on Ameerika migrante nii täis lasknud, et New Yorgis aetakse lapsed koolidest välja ning need muudetakse pagulaskeskusteks (Kaja Kallas on Eesti ära venestanud ja islami sisse toonud); Bidenite perekonnal on kaelas Ukraina Burisma gaasisfirma skandaal (Kaja Kallasel ja Arvo Hallikul oma Vene-äri, pluss Eesti 200 Slava Ukraini skandaal ning koos sotsidega Oleg Ossinovski “vererahad”) – neil kahel on meeletult palju korruptiivselt ühist.

BNS jätkab: “Peaminister Kaja Kallas pälvib tegevuse eest välispoliitikas Saksamaa auhinna.” Selle annab talle üle mürkroheline Saksamaad vasakpõrgusse suunav välisminister Annalena Baerbock – ilmselgelt “omad” tunnustavad omasid. Äärmusliberaali poolt äärmusliberaalile antav auhind on ideoloogilise sildiga, seega laiemas pildis väärtusetu.

Nii Eestimaa elabki: inimesed protesteerivad automaksu vastu ja tahavad peaministri tagasiastumist, too aga veab välismaalt autasusid koju. Kui Eesti omariiklus saab hävitatud, on ka Kaja Kallasel medaleid sama palju kui Brežnevil või Korea Kimil.

Uued Uudised