Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: üks tont käib ringi mööda Euroopat – sotsitont

-
16.03.2024

Nagu ütlevad venelased – kiil lüüakse teise kiiluga välja. Juba peaaegu kuu aega kestnud õudsad mälestused p.residendi leinakontserdist olid täna lõpuks välja löödud peast teise vinge muusikaelamusega, nimelt Paides toimuvalt sotside üldkogult.

Ausalt öeldes ei oleks uskunud, et Hardi Volmer võib vingeri lugusid meenutada üritades ulguda nii, nagu Šoigu lumises taigas karukoopa kõrval, vasak jalg järamisel ülesäratatud eluka lõugade vahel. Loomulikult ei pea SDE sabatil tseremoonitsema ja nootidest ning helistikest kinni pidama, aga vähemalt röökimine oli korralik, naersin südamest. Tubli, Hardi!  Võrreldes sellega olid vindise Volgi etteasted 1980ndate Propa laividel nagu keskmise ooperiitaliano püüdlik esinemine. Loodetavasti ei tundnud Odinets ennast „Kas oled Leo või Lea“ laulujoru ajal isiklikult puudutatuna.

Eks punasotsid suudavad isegi kommertspunki ära solkida, mida nad siis veel eesti kultuuri, keele ja rahvusega teevad.

See tänane sotside labrakas oli nagu mingi punazombide paraad – pinnale ujusid igasugused kommarid marjustini, tema poolvenna allikjaagu, papa Carlo nestoriheiki ja teiste punasest udust (kirjanike liidu partorg Jõerüüdi väljend) taas materialiseerunud tegelaskujud. Mingil hetkel oli tunne, et kohe tormatakse Toompeale riiki pöörama – neid juunikommunistide reinkarnatsioone peatas ilmselt vaid see, et ligane lilla riigipööre on Eestis juba toimunud.

Nagu kirss Kremli tordil vilksatas selles punaterrori vahus kesikust ülejooksiku lambasoeng ja veel ühe kesikust ülejooksiku igal aastaajal ühte ja sama värvi punane lõust. Oli homoaktiviste, Savisaare kasuks kunagi 300 korda Kanal 2 saatesse helistanud samuti homokirjanik, vene krüptokurjategijate poolt rahastatud endise persidendi sugulane, Venemaa naftaoligarhide luti otsas rippuv mõttetu habemik.

No mida öelda? SDE esimeheks valiti taas Lauri Läänemets, kes sai 259 häält vastaskandidaadi Tanel Talve 45 hääle vastu. See oli sama võimas vastaskandidaat, nagu kõik kolm Putini vastaskandidaati kokku.

Ega sotside puutin ei saa läbi EKREta, nagu songaga üksjalg karguta:

„Näeme, et konservatiivsed jõud, mis Eestis võrdub Isamaa ja parempopulistlikud jõud nagu EKRE on Euroopas tegemas EKREIKE koalitsiooni. See lõhub ühtsuse ja mõjutab Eesti julgeolekut,“ hoiatas Läänemets.

Mis ühtsusest jutt – kas Kominternist või? Euroopa Sotsvabariikide Liidust?

Aga SDE võib ju iga kell avada eramaal omaenda mausoleumi ja Kremli punaseina, sest varsti hakkab langema vanu sotsidest kommunistlikke kurjategijaid ja Eesti riigi kukutajaid ning nende pesakondi nagu loogu.

Nad pole ju ometi Ahasveerused.

Ivan Makarov

MEEDIAVALVUR: Toom on peaaegu hüsteeriline, Europarlamendi mandaat pudeneb käest