Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

“Poliitkorrektne” protest tühjade kaksiktornide ees mõjub naljanumbrina

-
16.03.2024
Kus asub bürokraatia kodu?
© Uued Uudised

Sotsiaalmeedias kutsub üks tegelane “sponsitud” reklaamiga inimesi pühapäevasele Keskerakonna meeleavaldusele superministeeriumi juures, tehes sealsamas maha EKRE teisipäevast aktsiooni kui “liiklusohtlikku”.

Muidugi tasub tavakodanikul praegu osaleda igal üritusel, mis on suunatud rahvavaenuliku maksukoormuse vastu, kuid vaadata tuleks ka protesti tausta. Keskerakond korraldab oma aktsiooni mugavustsoonist ja pigem rahvapeona koos laulu ja näitemänguga, seistakse inimtühjade kaksiktornide ees ja tehakse pähe võitlejate nägu – aga see ei muuda midagi, valetajate valitsust see ei survesta.

Kaja Kallas võib Keskerakonna aktsiooni peale üleolevalt muiata, sest ta teab kindlalt, et kui väga häda käes on, piisab “keskidele” prääniku ulatamisest ja järgmisel hetkel nosivad nood juba alandlikult oravakäppade vahelt. Nii juhtus see kaporatuuri võimupöörde järel 2021. aastal, mil kriminaalseks tembeldatud KE heitis ühte neid solvanud ja mõnitanud Reformierakonnaga.

Sama võib öelda ka Isamaa kohta, kes on samuti Kaja Kallasega koos Eestit praeguse kriisi suunas juhatanud. Ka Urmas Reinsalu vajab lihtsalt suuremat riigipirukalõiku ja jälle on nende sõprus taastatud. Isamaa võitleb Eesti eest kella kaheksast hommikul kella viieni õhtul ning nädalavahetus peab vaba olema. Isamaa on mugandujate, mitte võitlejate erakond.

Ainus, kes võimukambale muret valmistab, on EKRE – ega muidu poleks politsei loetud tundide jooksul peale pressiteadet rahvuskonservatiivide kavandatava aktsiooni kohta asunud selle eest hoiatama. Liberaalne-vasakpoolne võimuliit teab ka seda, et EKRE präänikuga ei lepi, vaid nõuab kõigi rahvavaenulike otsuste tagasipööramist – ja EKRE aktsioon on tõeline surve, mis paneb ilmselt ka Kaja Kallase pea niimoodi valutama, nagu valutas tema isal, kui talaaris mees nõudis aru kümne miljoni dollari kadumise kohta.

Keskerakonna miitingule võib minna, kuuldavasti pidi seal koguni kütust jaotatama, aga lapsminister Mart Võrklaev küll kingitud Audi pärast mõistusele tulema ei hakka. Sisutühjaks jääv protest võib võitlust automaksu vastu hoopis nõrgendada.

Uued Uudised