Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kaja Kallase valitsus hävitab eesti rahva vaimse tervise

-
18.03.2024
Eesti inimestele toodi sõda koju kätte, et nad veelgi rohkem kardaksid.
© UU

Viimastel aegadel räägitakse palju Eesti inimeste ning sealhulgas eriti laste ja noorte vaimse tervise halvenemisest, sel teemal peetakse asendustegevusena seminare ja konverentse, mõnedki programmid on käigus, aga kõik see ei muuda midagi, kui poliitilisi ja ideoloogilisi tegureid põhjustena arvesse ei võeta.

Esimene inimeste psüühikat laostav nähtus on võimas kliimahüsteeria, mis on eriti halvasti mõjunud lastele ja noortele, kes kardavad tõsiselt, et juhtub midagi sellist, nagu katastroofifilmis “Päev pärast homset”. Nooremad põlvkonnad on kaotanud usu tulevikku (süsinikuneutraalsuse saavutamise ajaks 2050. aastal on tänane 16-aastane noor oma arusaamade järgi juba “dinosaurus”), nad ei taha lapsi ega peret, suhtuvad inimkonda, kuhu nad ka ise kuuluvad, vihaga, jne.

Lapsed ja noored on kliimaõudukatest tõeliselt hirmul ja depressioonis ning selles ei saa neid ka psühholoogid aidata, kuigi tänavaplakatid kutsuvad üles laste muret märkama – on ju täiskasvanutel lausa keelatud kliimakatastroofi eitada, seega ei tohi neid lohutada: “Ära muretse, sinu eluajal midagi nii hullu ei juhtu!” Praegu ei ole lihtsalt vahendit, kuidas neid sellest hirmust vabastada, sest ega nad rumalad pole, neile ei seleta ära, et seda kliimat saab päästa, nad mõtlevad, et kui asi nii untsus on, siis ega üleöö midagi parane. Ja muidugi mõjub lastele ja noortele halvasti ka sõjahüsteeria, kui peaminister ütleb: “Me oleme sõjas!” ja kooliteel näevad nad kurikuulsat “kunsti”, kus kodutänava majad on rusudes.

Seda probleemi on kajastanud ka kultussari “Simpsonid”, kus Lisa Simpson maalib klassi ees kliimamuutustest Springfieldis nii hirmsa pildi, et üks lastest hüppab läbi klaasi aknast välja.

Lihtsam pole ka täiskasvanutel, kes peaks lapsi toetama. Juba nüüd näevad nad, kuidas poodides hinnad kerkivad ja sama raha eest saab üha vähem, meedia aga lisab teateid üha uutest maksudest. Juba praegu peab Eesti inimene mõtlema sellele, kui palju ta hakkab auto eest rohkem maksma, kui kalliks läheb Brüsseli nõutav maja renoveerimine, kui kõrgeks kerkib maamaks, kas töökoht ikka säilib, millal tuleb uudis järgmisest maksust.

Kõik Eesti inimesed on praegu stressis ja depressioonis, sest kõik läheb halvemuse poole, majandus kukub, maksukoormus ja hinnad kasvavad, Ukrainal ei lähe sõjaväljadel eriti hästi… samas aga tulevad “eliidi” poolelt skandaalid, ülbitsemised, laiutav elulaad, suhtumine inimestesse kui pööblisse.

Halveneva vaimse tervisega inimesed muutuvad ka füüsiliselt nõrgemaks, neil tekib minnalaskmistunne, nad loobuvad riiki ja elu väärtustamast… me saame haige ühiskonna. Või siis pinge murdub ja minnakse tänavatele.

Eesti rahva vaimne hävitaja on Kaja Kallas kohe kindlasti, samuti kogu Reformierakond ja teisedki, kes on siia vedanud kliima- ja sõjahüsteeria, hävitanud oma tootliku majanduse ja rahva vaesusesse määranud. Kord tuleb nendegi mihklipäev.

Uued Uudised

Laste vaimse tervise muredest räägivad plakatid linnaruumis.