Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Minister Tiit Riisalo katse rahutuviks kehastuda ei ole veenev

-
19.03.2024
Odavtööjõuminister Tiit Riisalo.
© UU

Poliitikutel on kombeks teha kõlavaid, aga samas sisutühje sõnu ning üheks selliseks lobamokaks on minister Tiit Riisalo poliitprojektist Eesti 200.

BNS kirjutab: “Majandus- ja infotehnoloogiaminister Tiit Riisalo ütles esmaspäeval Koreas Soulis demokraatia tippkohtumisel, et demokraatia on ainus, mis suudab tagada maailmas püsiva rahu ja julgeoleku.”

Suur liitlaste koalitsioon, kuhu kuulusid paljud Lääne demokraatlikuks peetavad riigid, istus aastaid Afganistanis, aga lõpptulemuseks oli ikkagi kiire põgenemine ja riigi langemine islamiäärmuslaste kätte.

Prantsusmaa on demokraatlik riik (kuigi on arusaamatu, miks siis põllumehed tänavatel on), aga nüüdseks on nad välja tõrjutud Malist, Niigerist ja veel mitmest Barkhane operatsiooni piirkonna riigist.

Totalitaarne Venemaa alustas sõda Ukrainas ja Lääs pole isegi suutnud Ukrainat piisava hulga tipprelvastusega varustada.

Seega siis – kas lääneriikides pole demokraatiat või siis on, aga ta ei suuda tagada ei püsivat rahu ega julgeolekut. Lobamokk on Tiit Riisalo mõlemal juhul.

Uued Uudised