Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Välisminister Margus Tsahkna läks Kaja Kallase jälgedesse, teatades, et tema neljalapseline pere “saab hakkama”

-
20.03.2024
Kaja Kallas ja Margus Tsahkna arvavad mõlemad, et kõigil on Eestis nii kerge ja lihtne elu nagu neilgi.
© UU

Eesti tipp-poliitikutel, kes on rahvakeeli “pumba juures”, on kombeks arvata, et kui neil läheb hästi, siis läheb kõigil. Pärast Kaja Kallast, kes noomis pensionäre väitega, et tema pensionäridest vanemad ei vaja mingeid toetusi, esines sarnase väitega ka välisminister Margus Tsahkna.

Kolmapäevases Riigikogu infotunnis ütles peaministrit asendav välisminister Margus Tsahkna vastuseks Anastassia Kovalenko-Kõlvarti küsimusele: “Ma saan aru teie murest lasterikaste perede üle. Mul on ka näiteks neli last. Ma reaalselt kasvatan nelja last. Saame hakkama.”

Au Tsahknadele suure pere ilmaletoomise ja kasvatamise eest, aga mitmekordne Riigikogu liige ja minister (praegugi ministripalgal) Margus Tsahkna ei saa ka neljalapselise isana ennast samastada peredega, kes on hädas pärast seda, kui Eesti 200 osalusega valitsus neilt raha ära võttis. Erinevalt enamikust tavakodanikest Tsahkna rahakotti tuul ulguma ilmselt ei pääse, sest see on suurenumbriliste kupüüride poolt üleasustatud.

Vähem kui aasta tagasi kirjutas ERR: “Välisminister Margus Tsahknale (Eesti 200) kuulub äriregistri andmetel kaitsetööstuse valdkonnas tegutsev Defendest OÜ, aga ka osalus MM Hospital OÜ-s, kus tema kaasosanikuks on suurärimees Margus Linnamäe. Osalus on Tsahknal Defendesti kaudu ka MTJ Varad OÜ-s, mille põhitegevusalaks on lõbustus- ja vaba aja tegevused. Tsahknale kuulub ka pool osaühingust Kannistiku Varad.”

Selline on poliitik ja ettevõtja Margus Tsahkna, kes toob oma pere eeskujuks: “Saame hakkama!” Absoluutsel enamusel suurperedest pole siiski ministripalka ja osalust mitmetes ettevõtetes.

Uued Uudised