Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: elagu koerad, maha koerakoonlased!

-
20.03.2024

Ma ei usalda vabamüürlasi, sest mul lihtsalt pole mitte mingit põhjust neid usaldada. Usaldus peab rajanema informatsioonile, aga kui see on salastatud, siis ei peagi massoonide vastu olema rohkem usaldust, kui KGB, kinniste sektide ja muude salaorganisatsioonide vastu. Või näiteks nende eesti kaakide suhtes, kelle suurvargused ja muud võikad kuriteod on meil salastatud 75-ks aastaks.

Tiit  Pruuli, kes on igas maailmanurgas nagu oma, püüab samas olla ka meie Eesti tippvõimurite higise ihu lähedal. Muudkui reisib, seletab, kommenteerib Eesti sisepoliitikat Kaja Kallasestki primitiivsemal tasemel.

Ja püsib meie poliitilises peavoolus: meie võimu ebaausal teel hõivanud valitsus mõtleb muudkui uusi makse välja – ja Tiit Pruuligi on kohe jaol.

Äripäev, millega Pruuli kunagi protsessis rublatehingu asjaolude avalikustamise pärast, avaldas loo „Tiit Pruuli: arutame koeramaksu kehtestamist Eestis!“ Eht tegelane on meie valitsusega jätkuvalt ühel lainel.

Äripäev vahendab: “Nagu muudegi maksudega seoses, tõusetub ka koeramaksuga kohe palju kaasuvaid emotsionaalseid küsimusi. Koeramaksu idee veeretamine on väärt mõtteharjutus, kirjutab ettevõtja Tiit Pruuli.“

Ega muus suunas Kallase valitsus oma ajukortse ei harjutagi, kui Eesti elanike jätkuv laostamine, mõnitamine, piiramine ja reetmine. Et eestlased jääksid ilma mitte ainult oma (rahvus)riigist, vaid ka kodudest selles. Et maksustame viimse kui maalapikese omanikke surnuks, lõhume välja ahjud, betoneerime korstnad, võtame ära autod, et inimesed elaksid pankadele ja võimuritele kuuluval elamispinnal, reformierakondlaste kuulsates hooldekodudes, et eestlastel ei oleks mida lastele pärandada, ei oleks iseseisvat liikumisvõimet, ei oleks võimalik kasutada Eestis eesti keelt.

Tunnistagem ausalt, et Kallase klannil ja süvariigil on Eesti ja eestlaste suhtes samad plaanid, nagu Putinil Ukraina ja ukrainlaste suhtes – ainult et sihi saavutamise meetodid on erinevad. Putin tahab hävitada Ukraina riiki ja ukrainlasi kui rahvust. Ukraina keeles rääkimise eest saab tappa ja süüdistuse. Ukraina lapsed käivad okupeeritud territooriumidel koolides, kus on keelatud ukraina keel. Röövitakse, sandistatakse ja tapetakse võimalikult rohkem ukrainlaste lapsi.

Kreml väidab, et ukrainlasi ei ole olemas, tegemist on „riknenud venelastega“. Et Ukrainat ei eksisteeri ei ajalooliselt, kultuuriliselt, poliitiliselt ega keeleliselt.

Eesti lastega teeb Eesti valitsus sisuliselt sama. Lapsi keelitatakse muutma sugu, propageeritakse homoseksualismi ja lubatakse geidel osta või „lapsendada“ vaimselt tervete inimeste normaalseid lapsi. Väiksed eesti koolid pannakse kinni, suurematesse eesti koolidesse paisatakse muukeelsed lapsed, mis on ühelt poolt jah üleminek eestikeelsele haridusele, mis praeguste võimaluste juures on ebareaalne, teiselt poolt aga eesti koolide kui selliste likvideerimine, multikultistumine, venestamine, okupeerimine. Nagu teada, lubas poluvernikust haridusminister jätta eestlastele pastlad ja kandled.

Äsjane Tapa võimude otsus muuta Jäneda ja Lehtse koolid 6-klassilisteks ja suunata vanemad eesti külalapsed Tapa kooli, kus domineerib vene keel, kus vene laste ja väikeste ukraina põgenike vahel toimuvad konfliktid, on eesti koolilaste sunniviisiline venestamine.

Aga mis neist lastest? Lapsed pole siinkohal olulised. Nagu kirjutab Äripäevas koeramaksu pakkuv Tiit Pruuli, „koerad pole siinkohal olulised. Maksud ja maksusüsteem on. Koerad on meie jaoks lihtsalt sattunud indikeerima mitmeid maksustamisega seotud probleeme.“

Eesti valitsus ja selle poolt pruulitud epigoonid ei pea olulisteks ei lapsi ega koeri, kes kõik on võimurite ja rikkurite jaoks „lihtsalt sattunud indikeerima“.

Pruuli selgitab, et koer pole mingi äärmine vajadus, kui pimedate juhtkoerad, päästekoerad ja mingil määral jahikoerad välja jätta.

Ega mees, kes muudkui rändab mööda maailma, olles väisanud juba paarsada riiki, ja vahel kutsub kaasa ka võimureid, nagu näiteks teist mõttetut turisti Kersti Kaljulaidi (kuna KK oli siis p.resident, oli tegemist korruptsiooni või eriti suures ulatuses pe…lakkumisega). Ega Pruuli taolisel maailmahulgusel ei saagi olla koera.

Aga pangem tähele, kuidas on võetud eriliselt sihikule Eesti maasool, niigi virelevad maakonnad. Paljudelt inimestelt võetakse läbi automaksu ainus liiklusvahend maal, mille tagajärjel ei saaks nad agressiooni juhul põgeneda, ei saa lapsi kooli viia, polikliinikus käia, ja eesmärk on kihutada talunikud ja majaomanikud koha pealt minema, et teha sinna veel üks polügoon, asustada need alad sissesõitnutega, müüa eestlaste maa välismaalastele ja võimu rahastatavatele rikkuritele. Kasvõi ossinovskilastele, kes rahastavad Eesti 200 ja SDE-d ja Putinile lähedase oligarhi vahenditest. Sel teemal kokutas täna Riigikogus välisminister Tsahkna, hääl muudkui väreles ja murdus, aga küsimusele – kuidas on võimalik, et EV võimuerakonnad võtavad vastu vene raha – vastust ei tulnud.

Ja see juurteta ränduri ettepanek koeramaksu kohta on sihitud ikka maainimeste pihta: jutt käib ju kodude valvuritest ja perede kaitsjatest, üksikute vanainimeste ainsatest seltsilistest, abilistest ja lohutajatest. Alles oli ju juttu sellest, kui kallid on loomaarstide teenused. Inimesed ei jõua maksta, peavad laenu võtma. Kui veel maksustada loomi, paljud on sunnitud nendest loobuma.

Ja kes oleksid järgmised? Kassid? Hamstrid? Akvaariumikalad?

Paljulapseliste perede toetused kärbiti, aga see-eest ehitatakse suure raha eest võimutruu kallutatud riigitelevisiooni uus maja, samas kui nad vanaski ei oska ausalt ja ilma eetripraagita töötada. Antakse vene erameediale 1 000 000 eurot aastas, et see saaks Eestisse kolinud Putini endistele propagandistidele maksta.

Ja siis me imestame selle üle, et ema hülgab talvemetsas oma vastsündinu lapse ja et Valgamaal tapetakse julmalt koer. Nagu kirjutab Õhtuleht, koera pidamisega hätta jäänud omanik „palus abi tuttavalt, kes koera eriti julmal viisil teise ilma saatis – 15 euro eest peksis koera raudrehaga vaeseomaks ja tulistas lõpuks pähe.“

Kuni meil võimul on rahva pooltühjast rahakotist viimsegi sendi välja pigistavad täitumatud, valelikud ja eestivaenulikud koerakoonlased, hakataksegi aina rohkem leidma julmalt mõrvatud lapsi ja koeri.

Ivan Makarov