Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: Läti meer põrmustas Kojamehe ja Ligi saavutused

-
21.03.2024
Tallinnas samuti “dorog net”, see-eest on Tallinnas Svet…

Vahelduseks täiesti uskumatuid uudiseid naabritelt.

Eestis keelatud Kremli uudisteagentuur Regnum teatab, et Moskvas vedas 64-aastane naispensionär oma tütrega kihla, et hammustab endalt keskmise sõrme otsast. Ja võitis kihlveo.

Öösel 18. märtsil toimetati Baumani nimelisse haiglasse pensionär Valentina Ivanovna, kel diagnoositi keskmise näpu „traumaatiline amputeerimine“. Kuna vana naishing oli purupurjus, et saanud ta arstidele selgitada, kuidas see õudus juhtus.

Kannatanu elukohta saadeti politseipatrull. Ukse avas kannatanu 38-aastane tütar, kes selgitas, et ta pensionärist ema jõi ennast täis ja naised hakkasid sellepärast riidlema. Valentina Ivanovna näitas tütrele vihahoos keskmist näppu, mille peale tütar solvus ja lubas emale, et rebib tal selle näpu otsast, kui veel seda püstisena näeb.

„Pensionär vastas tütrele, et teeb seda ise. Tütar ei uskunud oma ema, pidades tema ähvardust naljaks. Seepeale hammustas Valentina Ivanovna endal sõrme otsast ja sülitas välja. Nähes verd, kutsus kohkunud tütar välja kiirabi. Antud fakti ajendil teostatakse juurdlust,“ öeldakse politsei pressiteates.

+ + + + + + +

Narvakad armastavad käia Ivangorodis, kus nad on kohaliku elanikkonna taustal nagu rikkad eurooplased ja käituvad umbes nagu sommid Tallinnas 1970-ndalel, vehkides valuutaga, ostes kokku odavaid kaupu ja sebides endale kohalikke naisi.

Kuid ka konservatiivsesse õigeusklikku Jaanilinna on jõudmas meie euroopalik gei- ja pedofiiliakultuur: väljaanne Kingisepp Segodnja teatas täna, 21. märtsil, et politsei pidas kinni 40-aastase Ivangorodi elaniku, kuna too vägistas Kingiseppa kaubanduskeskuse WC-s oma 6-aastase poja.

Politseisse pöördus poisikluti ema, kes teatas, et isa vägistas oma poega avalikus käimlas „kasvatuslikel eesmärkidel“.

On algatatud kriminaalasi vägistamise eest, „kõiki juhtunu asjaolusid uuritakse“.

Kõlab küüniliselt – mis „asjaolud“ seal ikka olid. Lihtsalt Ivangorodi isa läks oma pisipojaga Kingiseppa poodi.

+ + + + + + +

Aga meie siin Eestis oleme tänu oma uuele poliitilisele web-kultuurile maailmakuulsad – kui saadikud osalevad istungites interneti kaudu, siis pole ka ime, et kaadrid vesipiipu voodis imeva riigimehe Tarmo Kruusimäega olid isegi paljunäinud Lääne sotsvõrgustikes populaarsed.

Rahvaasemiku Jürgen Ligi askeldamine kraanikausi kohal oma maailmavaateliste väärtuste kallal nii kuulsaks ei saanud, kuna vaatepilt oli ikka liiga hügieeniline.

Mäletan, kuidas ühe istungi ülekande käigus võttis sõna üks kodus perega viibinud kena eesti politikess, kelle juttu mõnevõrra summutas korduv vee peale laskmine perekonna WC-s.

Aga meie lõunanaabrid panid meie poliitikutele selles vallas nüüd pika puuga: Baltijas Balss teatab täna, et Jelgava volikogu töötajad paluvad saadikuid hinnata omavalitsuse meeri Madars Lasmanise (erakond Latvijas attistibai) käitumise eetilisust.

Nimelt otsustas valitseja viia läbi volikogu rahanduskomitee istungi distatsiooniliselt ja ühines sellega zoom’i kaudu, istudes oma sõiduautos. Kuid  mõne hetke pärast jälgisid komitee liikmed ja volikogu töötajad juba mitte ettekandjate juttu ja rahatabeleid, vaid seda, mis toimus meeri auto salongis: ühe käega Lasmanis hoidis videokaameraga telefoni, teisega aga kirglikult kallistas poolläbipaistvates sukkades daami jalgu, üritades tungida sinna, kustkohast nad kasvasid.

Pärast istungit pöördus volikogu direktriss rahvavolinike poole palvega anda hinnang nähtule. Mitte jalgadele, vaid sellele, mida nendega tehti istungi ajal. Kõige pikantsemad kaadrid läksid aga rändama sotsmeediasse.

Meer Lasmanis oma toimingutes mitte midagi erakordset ei näe ja ütleb, et igaüks saab asjast aru oma rikutuse tasemel. Nagu märgib Baltijas Balss, ootavad rahvavolinikud nüüd põnevusega lähenevat Jelgava volikogu istungit lootuses, et meer Lasmanis ei piirdu saavutatuga, edeneb veel kõrgemale ja vallutab kallistamisega tundmatu daami uusi tippe.

Ivan Makarov