Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Urmas Reitelmann: kui Tallinna hakkab valitsema ainult liberaalidest koosnev šaakalikari, kaob linna valitsemisest igasugune terve mõistus

-
22.03.2024
Karmi sõnaga Urmas Reitelmann räägib asjadest, nagu need on.
© UU

Tallinna volikogu EKRE fraktsiooni liige Urmas Reitelmann vaeb seda, mis juhtub Tallinnas, kui Keskerakonna asemel pääseb võimule opositsioon ilma rahvuskonservatiivideta.

“Tallinna volikogu arutab umbusaldust Kõlvartile teisipäeva hommikul. Juhtusin ETV-st silmama IRLi esimehe Reinsalu usutlust, milles ta ütles, et umbusalduse puhul Keskerakonna juhitud linnavalitsusele on oluline, mida kas jätkav või uus linnavõim toob kaasa tavalisele linnakodanikule.

Konservatiivid mõistagi ühinesid opositsiooni umbusaldusega tänasele linnavõimule. Me ei ole nõus väga paljude otsustega ja väga paljude mitteotsustamistega, saamatuse, ebaprofessionaalsuse ja lugematute idiootsustega, mida keskerakondlik parasiitlik toiduahel, millele on lisandunud sotsialistide lilla-roosa-roheline vaimuhaigus ja haige ideoloogia, Tallinnas ellu viivad.

Samas tuleb aga anda endile selgelt aru, et kui uus võimuliit peaks sündima ilma konservatiivide osaluseta, hakkame tänast Keskerakonna dirigeeritud võimu meenutama kui “vana head keskiaega”. Keskerakond on suutnud sotsialistide-homoseksuaalide ideoloogilist märatsemist siiski mõnevõrra pidurdada ja kõigele nende poolt linnas toimunud arulagedustele vaatamata, säilitada vähesel määral ka tervemõistuslikku linnajuhtimist.

Kui Tallinna 1 miljardi suuruse aastaeelarve kallale lastakse ainult liberaalidest koosnev šaakalikari, on järgmiseks kaheks aastaks vähenegi tervemõistuslik alge Tallinnast pühitud. Alles siis puhkeb roheliste sallimatu natsiideoloogia õide oma ehedal kujul, autoliiklusest pealinnas jääb mälestus, homotrummi taotakse alates lasteaedadest hooldekodudega lõpetades, putukaväilast saab putukalinn ja puukborrelioos ei suurene suvel mitte viiekordseks nagu eelmisel aastal, vaid kurat teab mitmekümnekordseks.

Need on pelgalt esmalt pähe tulevad nilbused, millega pealinna rahvas peab liberaalse diktatuuri puhul juba ette arvestama. Elu kvaliteet, mis Tallinnas pole niigi kiita, kukub kivina. Seega, häda Tallinnale ilma rahvuskonservatiivideta!

Veel tänasest peksupoisist. Keskerakonnale ette heidetud süüdistustest on kaalukam, jättes kaporatuuri korruptsiooniuned kõrvale, etteheited venemeelsuses. Nii on. Ent mitte pelgalt nemad. Keskerakonna elektoraat on tõepoolest suuresti venelased. Samas ei saa Keskerakonnale suurt midagi ette heita otseses tegutsemises Venemaa huvides. Tänase valitsuse rähklemist jälgides, peab olema aga kurt ning pime, kui sellest ei joonistu välja selge muster Mordori eesmärkide ennastunustavas teenimises.

Läbi Eesti toimub ohjeldamatu Venemaa varustamine strateegilise kaubaga, peaministril on isiklikud ärihuvid mõrvarriigiga, kolmandate riikide kodanikelt ei kavatse mitte keegi ära võtta valimisõigust kohalikel valimistel Eestis, piir Venemaaga on avatud nii kaupadele kui sissetungijatele, loetelu on lõputu.

Eestis on täna võimul de facto kolm Venemaa huvides tegutsevat erakonda: reformitud kommunistid, sotsialistid ja Slava200, vaene ja sulav Keskerakond vaatab siin suurt mängu kõrvalt ja nagu tänane eesti elu on näidanud, ei oma enam vähimatki tähtsust, mis keelt mõni parteijuht emakeelena kõneleb.

Mis aga puudutab Reformierakonda, siis ei tasu neil ette kujutada, et nad nad juhivad Tallinnas opositsiooni. Igal erakonnal on omad huvid ja enne, kui ei ole olulises kokku lepitud, ei ole mingit ühtset opositsiooni. Teisipäevani on kaks tööpäeva. Kuradi kiireks läheb!”