Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

“Si Vis Pacem…”: Mart Helmega automaksust, venekaubandusest ja sõtta tormamisest

-
22.03.2024
Laadime sisu...

Riigikaitselises saates “Si Vis Pacem…” uues osas on juttu sellest, et protestiaktsioon automaksu vastu, 19. märtsil, õnnestus peavoolumeedias rahva hirmutamisest hoolimata suurepäraselt ja et liiklusseisakut tasub valitsuskoalitsioonil võtta esimese hoiatusena, kui maksudega jamamist ei lõpetata.

Saates on juttu ka sellest, et Eestist veetakse Putini paariarežiimile endiselt mitmeid strateegilisi kaupu ning et seejärel, kui meie oma toiduainetetööstused on hakanud riburada pankrotistuma, suureneb vene toiduainete eksport. Ning lõpuks jõuame küsimuseni, et kui mõni NATO suurriik, nt Prantsusmaa, seab end Venemaa vastu Ukrainasse sõtta, siis kas ka imetilluke piiri- ja rinderiik Eesti peab Kaja Kallase valitsuse rahuloluks ja Brüsseli pai nimel, sedamaid hakkama end samuti sõtta sättima? Või maksaks enne ikka natukene ka mõelda – kes me oleme ja kus asume?

Saates on Mart Helme – Riigikogu liige, EKRE aseesimees, Riigikogu korruptsioonivastase erikomisjoni esimees, ajaloolane, ajalooteemaliste raamatute ja saadete autor, endine siseminister, Eesti suursaadik Moskvas aastatel 1995 – 1999. Saatejuht on Erik Boltowski.