Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: algab „sõjalise erioperatsiooni“ teine etapp nimega „SÕDA“

-
23.03.2024
Mõelgem Mariupolile…

Nagu teada, avasid Moskva lähistel Krasnogorskis asuvas Krookuse kontserdisaalis relvastatud isikud enne rokkansambli kontserti tule, mille tagajärjel on hukkunud vähemalt 40 ja viga saanud üle saja inimese, plahvatuse järel puhkenud tulekahjus on hävinenud suur osa hoonest.

Informatsiooni aina laekub, kuid pangem tähele olulist detaili: just reedel nimetas Kremli esindaja Dmitri Peskov sõda Ukrainas esimest korda „sõjaks“ (seni peeti ainuüksi sellise mõiste kasutamise eest Venemaal politsei poolt kinni, anti kohtu alla ja karistati täie rauaga „Venemaa relvajõudude diskrediteerimise“ eest).

Peskov tuli uue terminiga välja veel enne Krasnogorskis teostatud terroriakti. Ka vene Vikipeedia lehekülg „Теракт в «Крокус Сити Холл“, nagu väidavad mõned vene allikad, oli loodud ja registreeritud enne sündmuse enda toimumist.

Kõik Putini kaasosalised süüdistavad toimunus Ukrainat ja lubavad ukrainlastele kohutavat kättemaksu. Kas tuleb tuttav ette? Enne Tšetšeenia tuhaks pommitamist õhkasid FSB-lased Moskvas mitu elumaja ja heasüdamlik Venemaa rahvas lausa janunes siis tšetšeenide vere järele.

Reutersi teadet sellest, et ISIS on võtnud terroriakti omaks, pole Venemaal avaldanud mitte ükski väljaanne. Ainult Gazeta.ru väidab, et Reutersi avaldatu on ilmselge tellimustööna valminud libauudis.

Nagu rõhutab oma äsjases videopöördumises endine Venemaa rahvuspanga esimees, endine riigiduuma saadik Konstantin Borovoi, nüüd algab see kõige kohutavam etapp: Putinil on kiire, kuna ta tahab lõpetada Ukrainaga enne vabariiklase Donald Trumpi võimalikku võitu USA presidendivalimistel.

Džohar Dudajevi liitlane (paraku tapeti Tšetšeenia president vene lennukilt lastud raketiga siis, kui ta rääkis telefonitsi Borovoiga), Borovoi süüdistab presidenti Joe Bidenit selles, et too on sisuliselt soodustanud Putini agressiooni ja takistanud Ukrainal ennast kaitsmast (see on täiesti usutav pärast värskeid uudiseid sellest, et USA võimud nahutavad Ukrainat Venemaa naftaobjektide ründamise eest, kuna selle tagajärjel „kasvavad naftahinnad“ – I.M.)

Konstantin Borovoi hoiatab, et tõenäoliselt ületab nüüd vene vägede julmus ja hävitustöö ulatus Ukrainas inimmõistuse piire. Seda enam et vene eriteenistustele ei lähe korda isegi omaenda kodanike elu, nagu me äsja nägime Krasnogorskis.

Dmitri Medvedev lubas füüsiliselt hävitada ka neid teiste riikide valitsuste liikmeid, kes võivad olla seotud antud „Ukraina režiimi poolt sooritatud terroriaktiga“. Ja Putini üks võimsamaid toetajaid, ultrašovinist, „vene maailma“ rahastaja, miljardär ja Tsargradi teleimpeeriumi omanik Konstantin Malofejev tegi ettepaneku teatada ukrainlastele, et nad peavad lahkuma oma linnadest 48 tunni jooksul, mille järel need linnad tuhastatakse “kõiki jõude ja vahendeid kasutades”.

Ja Putini, Medvedevi ning Malofejevi ustavad alamad valivad siin Eestis meile võimu. Ei tahaks mõelda sellele, mis on juhtumas ukrainlastega selleks ajaks, kui Kallase ja Karise „meie inimesed“ lähevad võidujoovastuses valimiskastide juurde.

Ivan Makarov