Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

( : ) kivisildnik: Muusikalis-meelelahutuslik erioperatsioon ja leegitsev naftaoligarhia

-
23.03.2024
(:) kivisildnik

Uued ja veidi ootamatud paramilitaarsed arengud ei tee mulle kui patsifistile kuigi palju rõõmu. Kuskil Moskva lähistel läks kähmluseks ja rokkkontserdil löödi vaata et sadakond inimest maha, 40 olevat saanud ka surma. Midagi üllatavat siin muidugi ei ole, pigem on tegu asjade loomuliku käiguga. Solvavalt halb muusika häirib nii meid kui mongoleid.

Tegemist ei ole otsese sõjategevusega, pigem rokkarite grupeeringute omavahelise arveteõiendamisega, ISIS-e järjekordse hirmuteoga või koguni ukraina patriootide kättemaksuga. Igasugu jama kirjutatakse, aga selge on see, et meelelahutustäästuses on probleeme rohkem kui hea maitse lubab ja närvid välja kannatavad.

Vene rokkarid on muidugi hirmsad inimesed ja neid ei tohi alahinnata. Kes on võimeline nautima Vene laiatarbe rokki, see on kõigeks võimeline, selles pole vähimatki kahtlust. ISIS on varemgi kontsertidel paugutanud ja ka ukrainlastega solidaarse venelaste enesetapurühmad on viimasel ajal aktiivsed. Ühesõnaga pealetung käib igal rindel. Siiski pole tegu sõja, vaid muusikalis-meelelahutusliku erioperatsiooniga, olgu siis tapjateks kes iganes.

Olen viimasel ajal metoodiliselt rokiklassikat üle kuulanud ja paljudes endistes lemmikutes sügavalt pettunud. Nazareth ja Uriah Heep on ikka täielik kõnts ning ka Pink Floyd pole palju parem. Vene rokki ja räppi ma põhimõtteliselt ei manusta, seega võin kvaliteedi osas teha ainult oletusi, ent kunagi purjuspäi kuuldud Muumitroll oli ikka väga halb. Kui hea see uuem kraami saab olla?

Mõistan otsustavalt hukka nii vene roki kui sellise, aga ka muud ebakvaliteetsed roki-ilmingud nagu ka rämpsroki vastu suunatud alatu ja tüütu vägivalla. Kas ameerika demokraatide linnades vohavast kuritegevusest on veel vähe? Kui on midagi öelda, siis vormista retsensiooniks, raibe. Sõtta ei tiku me ja ka roki peale situme! Aga kätega kallale ei lähe.

Nii palju on aktsioonist ehk kasu, et nii mõnigi tolgus ehk mõtleb enne natuke, kui ronib lavale inisema või lava ette näppu viskama. Võiks mõelda, oleks abiks, saaks ehk pensionisambastki rõõmu tunda kunagi. See selleks, igaks juhuks mõistan muusikatööstuse ja selle lihtsameelsed kliendid veel kord täie rangusega hukka. Jalgpall ja vastavad huligaanid on ikka päris normaalsed tüübid, tegelt ka.

Kuid paramilitaaride laamendamine sellega veel ei lõppe. Venemaal põlevad heleda leegiga kõikvõimalikud naftatöötlemise ettevõtted ja bensiinikopsikud. Eks ikka räägitakse, et ukrainlane tegi ja uus suur pealetung on hoo sisse saanud. Ei usu, valetavad. Olles vantide okupatsiooni all elanud, tunnen hästi nende olematut töökultuuri, pohhuismi, joomarlust ja kaost. Kõik peabki kogu aeg põlema.

Tahtmata kuidagi vähendada ukraina diversantide, sabotööride ja muude õõnestajate ning terroristide ausalt väljateenitud tunnitasu, jätan endale õiguse jääda eriarvamusele ning toetan pohhuismitekkelise isesüttimise hüpoteesi. Naftakäitiste ja oligarhiate süttimise põhjused võivad esimesel pilgu näida ebaolulised, kuid nii see siiski ei ole. Nafta põlemine ebapühal Venemaal näib kedagi korralikult häirivat.

Ajakirjandus ajab ju pidevalt täielikku mäda näost välja ja liiga tõsiselt ei maksa seda kunagi võtta, kuid see mäda on alati ideoloogiline ja kindlasuunaline – kes eksib, see sureb ise ära. Nüüd on aga meediasolgil uus kvaliteet, osundan: “Eesti eksperdid ei pidanud õigustatuks väidetavaid USA soovitusi Ukrainale mitte rünnata Venemaa naftatöötlemistehaseid, millest teatas reedel väljaanne The Financial Times. Samas kahtlesid mõned ka sellise info tõepärasuses.”

Esiteks ole vaja olla mingi ekspert, et aru saada meedia valedest ja tunda Kentmanni Lõvis ära täielik kaabakas. Võibolla ei põlegi, võibolla ei olegi mingeid soovitusi ametlikult üldse olemas ja ehk ei ole ka Ukraina eriüksustel toimuvaga mingit tegemist, kõik võib olla. Aga kui selline loll signaal on kord juba välja saadetud, siis on sellel ka mingi eesmärk ja mõte. Kindlasti on, need lurjused juba ilma asjata ei valeta, pealegi iga vale maksab ja mitte vähe.

Seega, kui keegi on sellesse valesse investeerinud, siis on seda kellelgi tarvis, sellega on nagu va K. Kallase auhindadega, pole mingi asi poliitik ega ole tast ka muarahvale mingit kasu, aga keegi hindab tema õõnestustegevust kõrgelt. Vaata kui tark tädi, ei karda tuumasõda ega keda kuraditki. Nii need asjad käivad.

Muide, allakirjutanu ei karda ka tuumasõda, ei karda K. Kallast ega isegi mitte kliimat. Nii et lööge paar auhinda letti, selliste asjadega ei ole sünnis koonerdada. Aga just kliima juurde ma tahtsingi jõuda, kui naftaoligarhia leegitseb ja lõõmab, siis on see kliimale hea, ei saa enam tankiga sõita ega samagonni vaaritada, pole õli ja kogu õigeusklik paravoss jääb seisma. Jalutad mööda rohtukasvanud BAM-i raudtee, kimud rohelist ja ei mõtle midagi välja, kõik on läbi.

Nafta põletamine või isesüttimine on kliimale hea ja ma ei jõua ära oodata, millal meil bensiinijaamad ise põlema lähevad, kas meil kliimaaktivist ja ministrante vähe on? Aga kus on teod? Kus on laamendamine ja arulage möll? Pole sellist asja. Pole tõsiseid tegijaid, võib palka kärpida küll – kui palju saaks kasutu kliimaministeeriumi palgafondi eest ukrainlastele mürske ja tikke osta? Mõeldagi ei taha.

Eelnevast lähtuvalt kinnitan, et Ukraina uus suur pealetung – olgu selle kandvateks jõududeks siis kas vene pätid, ISIS-e pealõikajad või naftatööstuse kroonilised alkohoolikud – on üks hea kliima asi ja seda ära keelata ei ole ilus. Kui on kliimasõda, siis on meie kõigi sõda ja las leegitseb, sina ära kobise seal F-Timesi nurgas. Eriti on see just meie ja mongolite ja ka aborigeenide sõda, sest meil endal pole mingit naftaoligarhiat põlema panna. Aga rusikad kangesti sügelevad.

Aga pange siis mingi muu oligarhia põlema, kõik te õilsad kliimarüütlid, kliimaministeeriumi süvaloodrid ja lillaroosa ahvikari. Kõik tehased käivad ju laenuraha peal. Mongoolias ja Vanuatul peaks ikka mõni pank või kiirlaenu kontor ehk pandimaja olema. Kui nüüd tikud ka leiaks, küll see kliima asi siis edeneks, ei maksa olla nii naftatööstuse küljes kinni, mõelge kastist välja ja mõelge panga aknast sisse… kas just süütepudeli või mustalt turult ostetud Javeliniga, aga ka hea sõna on abiks.

Mina kui patsifist ja sõja peale teate isegi millise kihi genereerija soovitan kliimasõdalastel võidelda sõjatööstuse ja finantssektori vastu. Need lojused teevad kliimale kõige rohkem halba. Tehke midagi ära, võtke Nursipalu ette ja pühkige maa pealt! Siis on kindel, et sinna kliimaohtlikku tuumarelva ei sätita. Tuumajaam halb, tuumapomm halb, tuumasurm võib ka oodata, sest takistab vahvat kliima võitlust. Laibad prügi ei sorteeri ja seda ei tee ka tuul.

Eesti sooneutraalid, tulge üle! Tulge patsifistide poole üle! Mina ei ässita kedagi, tuletan lihtsalt kliimausulistele nende rituaalseid kohustusi meelde ja sellisena olen ma hea. Sõda on kliimale halb, seega peab kliima ministeerium igal võimalusel kaitseministeeriumile ja auhinnatud sõjaprintsessile käru keerama. Kui ei, siis enam e-hääli ei eraldata, need hääled on kindlalt kliima küljes kinni, nägin seda unes ja usun kindlalt.

Patsifism on meie kõigi sõda ja ka mongolite oma, kui on kuskil kasvõi üks põlvepikkune ja mõni täiearuline mongol. Kui ei ole, siis ei aita ka kliimaministeerium, aga kliimaministeeriumil, kes on paremini rahastatud ja ohtralt mehitatud ja keda toetab üleilme homoseksualism, ei tohiks olla mingeid probleeme kärbatanud kaitseministeeriumi vallutamisega kliima ja inimkonna õnne nimel.

Aga kui klimaatikud ei saa hafkkama, siis ei jää muud üle kui valida Sven Sildnik riigikokku. Vali paberil, vali elu! Sa pole kunagi olnud tuumasõjale ja tuumasurmale lähemal kui täna.

( : ) kivisildnik
Pärnus 23.03.2024