Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: Jäneda ja Lehtse laste ja elanike kurb hüvastijätt oma koolidega

-
23.03.2024
Tapa vallamaja ees laupäeval
© Julia Muras

Täna toimus Tapal kurb sündmus, mis küpses juba mõnda aega, aga jäi Metsküla kooli kangelasliku võitluse varju.

Meie lastevanemate poolt valitud võim, olgu see Lääneranna või Tapa vallas, täidab orjalikult Kaja Kallase poolt viseeritud Kristina Kallase direktiivi: eestlastele jäägu pastlad ja kannel. Inimestele ja nende lastele ilusat tulevikku lubanud petised näitasid rahvale oma koerakoonlaste nägu.

Täna tulid Tapa vallamaja ette lapsed ja täiskasvanud, kes andsid oma viimse lahingu, nagu Butša, Mariupoli, Avdijevka all langenud ukraina poisid. Seal toetavad genotsiidi vene agressorid, Eestis aga eesti enda surnud hinged.

Tapa vallavolikogu otsus „Tapa valla munitsipaalkoolide ümberkorraldamine” on nüüd vastu võetud. Kõik kohalikud, kes kogusid selle surmaotsuse vastu pooltuhat reaalset (paberil) allkirja ehk korraldasid rahvareferendumi, kogusid ka tuhandeid allkirju internetis, teavad rääkida, tehes seda ka avalikult, kelle hääl oli ära ostetud ja osutus otsustavaks. Loodetavasti panevad Tapa valla elanikud kõik koolide terminaatorite 11 nime kirja ja aasta pärast annavad nendele tegelastele null häält.

EKRE liikmed koos Valgejõe valimisliidu omadega hääletasid eelnõule vastu, kuid jäid vähemusse.

Prantsusmaal pumbati rahvast mõnitavatele ja laostavatele tegelastele sealäga kontoritesse, politikaanid sammusid põlvini Provence lehmade pühas sõnnikus. Vihased mehed lükkasid äraandjad traktoritega eemale, meie eesti rahvas on aga uje ja rahumeelne, ja ilusa eesti lauluga sai küll lahti isegi nõukogude okupatsioonivägedest ja nende tankidest, aga omaenda rahvaasemike kõrvavaigu ja karvadega plombeerituud kõrvad on kurdid, nagu sügav, must, põhjatu elevandi urruauk.

Meie p.residentide ja valitsuse poolt lõhestatud ühiskond on nüüd selline, et ajal, kui möödasõitjad ja ka päästjad tervitasid lapsi, näidati mõnest möödasõitvast autost ülekäigul patseerivatele plakatitega lastele keskmist näppu ja karjuti „tõmmake nahh…“.

Sisuliselt sama ütles lastele ka Tapa vallavolikogu koalitsioon. Inimesed, saatke nüüd vastu. Aasta pärast on teil see võimalus.

Vaadake seda videot. Mul isiklikult tulid pisarad silma, kuigi olen mees ja ei tohiks.

Vaadake ja levitage. Need on meie endi poolt volitatud kubjased ja opritšnikud, kes seda tegid.

Ivan Makarov

Julia Murase video