Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kaja Kallas sattus närtsivate daaliate kimpu

-
23.03.2024
Kaja Kallas
© UU

Kes lilli tunneb, see teab, et daaliate puhul  on tegu sügislilledega ja seepärast pole Kroonika loo pealkiri “Nagu kolm daaliat: Kaja Kallas särab Euroopa mõjuvõimsamate naiste seltsis” eriti õnnestunud. Daaliad on küll ilusad, aga tähendavad sügist.

Kroonika kirjutab: “Euro Summitil viibiv Kaja Kallas on Brüsselis tõeline superstaar, kellega koos on pilti teinud Euroopa Keskpanga president Christine Lagarde ja Euroopa Komisjoni president Ursula von der Leyen.

Küll aga ei ole postitusel endal väga positiivseid kommentaare. Pigem süüdistatakse „kolme daaliat“ genotsiidis, inimeste võlgades ja häbis.”

Kommentaare lugemata on raske öelda, mida Kaja Kallasele pahaks pannakse. Seda, mida ta teeb Eesti rahvale maksude, rohepöörde ja sündivuse langusega, võib suuremas plaanis eestlaste genotsiidiks pidada küll. Inimeste võlgades on Eesti peaminister kohe kindlasti süüdi, aga häbi ta ei tunne, Mitte ükski reformierakondlane ei tea sellisest tundest midagi, küll aga teeb Kaja Kallas Vene-äriga Eestile häbi.

Ursula von der Leyenil pole Saksamaal head kuulsust, sest kaitseministrina laostas ta Bundeswehri, nii nagu Kaja Kallas laostab Eesti majanduse ega ole siin hinnatud, vaid enamik rahvast soovib tema tagasiastumist.

Anonüümne Euroopa Liidu ametnik ütles Politicole antud intervjuus, et Kallas ei pruugi olla suurepärane valik ELi järgmiseks tippdiplomaadiks, sest „kas me tõesti paneme sellele positsioonile kellegi, kellele meeldib hommikusöögiks venelasi süüa?“ imestas ta. Kaja Kallas postitas selle peale pildi, mille järgi ta söövat müslit ja mustikaid, mitte venelasi.

Kaja Kallas ei söö venelasi, ta ajab nendega äri ja istutab neid Eestimaa pinda.

Uued Uudised