Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kaja Kallase valitsus paneb oma hoolimatu kärpepoliitikaga südamehaigete elu kaalule

-
24.03.2024
Kiirabiautod on valmis välja sõitma, et päästa Kaja Kallase poliitika ohvreid.
© UU

Eestil pole veel olnud rahva suhtes sedavõrd südametut, hoolimatut ja ükskõikset valitsust kui on Reformierakonnast, Eesti 200-st ja sotsidest koosnev Kaja Kallase valitsus, mis on asunud inimeste tervist lammutama.

ERR vahendab: “Valitsus otsustas Kuressaare haigla peab lõpetama alates 1. juulist südamestimulaatorite paigaldamise. Seda teenust saavad edaspidi pakkuda ainult piirkondlikud- ja keskhaiglad. Saarlased on otsuse suhtes rahulolematud.

Südamestimulaatorite järelkontrolliga ja paigaldamisega saab edaspidi tegelda ainult keskhaiglates ja piirkondlikes haiglates ning Kuressaare haiglas selle tegevuse rahastamine tervisekassa poolt lõpetatakse.

“Just hiljuti oli vestlus ühe eaka patsiendi lähedasega, kes kahel järjestikusel nädalal, kusjuures vastuvõtud olid broneeritud, käis vastuvõtul Tallinnas. Aga patsient ei saanud vajalikku läbivaatust, vajalikku abi. Suures haiglas laiutati käsi, et oi, vastuvõtt on lõppenud, kuigi ta ootas terve päeva. Kolmandal nädalal ta lihtsalt keeldus minemast. Oleme ausad, kui mõelda selle peale, et neli tundi sinna, neli tundi tagasi – see koormus tervisele on ikka väga suur,” rääkis Kuressaare haigla patsientide nõukogu esimees Veronika Allas.”

Maakoolid kinni, maksud lakke, bussid taas tasuliseks, automaks peale – aga et südamehaigete turvalisuse kallale minnakse, seda poleks keegi osanud arvata. See-eest saab Kaja Kallas välismaal aina kiita.

Üha halvenev elujärg ja hirm tuleviku ees mõjuvad negatiivselt inimeste tervisele, eriti südamele, ja sealgi on peapõhjuseks Kallase-Võrklaeva lajatav maksukirves.

Uued Uudised