Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: üleskutse Venemaa saatkonna aknal Tallinnas: „Surm natsidele!“

-
24.03.2024

Paistab, et osa Eesti valijaskonnast ei oska ei kaasa tunda ega leinatagi ilma, et nad sooviksid samas kedagi tappa.

Kallase ja Karise „meie inimesed“ panid eile Venemaa spioneerimiskeskuse aknale Eesti pealinnas vaatamiseks plakati „Venemaa, pea vastu, meie, venelased, oleme sinuga. Surm natsidele.“

Pilt kohe rändas Kremli poolt rahastatud „vene maailma“ meediasse.

Selline empaatiavõime siis. Ei olnud veel teadagi, kes sooritas terroriakti Krasnogorskis, teostajad polnud veel kinni püütud, kõrv lõikamata ja söömata. Aga kurbusest nõretavad rašistid juba kutsuvad Tallinnas üles tapma natse. ISIS on siis natsid? Aga eile nimetas Kremli meedia islamistide ülestunnistust libauudiseks.

Täna aga kõlasid Ukraina pealinnas jälle plahvatused, põlesid hooned, surid inimesed. Juba kolmandat aastat korraldab Venemaa ukrainlastele Krokust. Iga jumala päev Krokus. Paljudes linnades Krokus. Kolmandat aastat.

On kahju kontserdile läinud vene inimestest, kes said eile Venemaal terroriaktis surma.

Õnneks ei rünnatud Krasnogorski keskust ballistiliste rakettide ega suurte liuglevate täppispommidega, nagu näiteks Mariupoli teatrit või mõnd sünnitusmaja Ukrainas.

Aga meie siin Eestis peaksime lõpuks aru saama, et Tallinna kesklinnas vabalt liigub keegi, kes tahab tappa „natse“. Võtab kätte, nimetab kedagi natsiks ja tapab.

Kindlas usus, et Yana Toomi keskus teda kaitseb.

Ivan Makarov

P.S. Kuuldavasti on vene saatkonna kandis töötamas väga palju videokaameraid: “nende” omi, mille abil talletatakse kättemaksuhimulisse mällu kõik näod, kes käivad seal Navalnõid mälestamas ja ukrainlaste hävitamise vastu protestides – ja ka meie õiguskaitseorganite omi, et hoida asi kontrolli all. Kas nüüd ei oleks aeg vaadata natuke kino ja selgitada välja, kes siin Tallinnas tahab tappa ja kutsub teisigi üles? Kes pildistas ja levitas neid fotosid Venemaal? See oleks nüüd KaPo poolt väga kena, kas pole?

MEEDIAVALVUR: Mart Helme ja sajad väiksed Putinid