Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Lääne-Euroopa ägiseb kuritegevuse käes ja suur roll selles on “kallitel külalistel”

-
24.03.2024
Brüssel pärast “kohalike” marokolaste märatsemist.
© Scanpix

Belgiast saabuvad uudised räägivad uimastijõukude heitlusest Euroopa Liidu keskmes ning mõistagi ei räägita neis sõnumites asjade tegelikust taustast ehk sisserändajate suurest rolli Euroopa muutumisel kuritegevuse “koduks”.

Brüsselis sai ööl vastu pühapäeva kahes eraldi aset leidnud tulistamises surma üks ja raskelt haavata teine inimene, teatas politsei, seostades vägivalda linnas pead tõstnud uimastijõukudega.

Tulistamist oli kuulda Belgia pealinna põhjaosas Laekeni linnajaos, kust politsei teatel leiti üks inimene surnuna.

Mõni tund hiljem sai kesklinna lähedal tulistamises haavata inimene, kes viibis pühapäeval haiglas “kriitilises seisundis”, teatas prokuratuur, parandades politsei pressiesindaja varasemat teadet, mis ütles, et tulistamises haavata saanu suri.

Veebruarist alates on Brüsselis aset leidnud umbes pool tosinat narkoäriga seotud tulistamist ja üks neist on lõppenud surmaga.

Belgia sadamalinn Antwerpen, mille kaudu jõuab Euroopasse kokaiin, on nakrokaubandusega seotud jõuguvägivallaga hädas juba ammu, kuid seni on pealinn sellest enam-vähem pääsenud.

Surve all olevad linnavõimud avalikustasid 27. veebruaril strateegia, kuidas peatada kõrge julgeolekujuhi Sophie Lavaux’ sõnul “vastuvõetamatut vägivalda”, mis on linna valdustesse tunginud. (AFP-BNS)

Kes on Brüsselis käinud, see teab, kuidas linnatänavatel on öö otsa uitamas aafriklaste jõugud. Samast asjast jutustavad ka lood Luksemburgist GOCHA BELTADZE: Euroopa kunagine rahulikuim paik Luksemburg kui Eesti lähitulevik ning inimkaubandusest sealsamas, Prantsusmaa ja Suurbritannia vahele jääval La Manche`i väinal Euroopa südames La Manche’i väinas käib laialdane ja tulutoov inimkaubandus, mille “päevakäive” on 1,6 miljonit naela.

Uued Uudised