Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: see ongi tänane Venemaa, kus Kaja Kallase pere ajab äri

-
24.03.2024

See, et Venemaal ei tseremoonitseta arreteeritud inimestega, on ammu teada. Vene vanglates vägistatakse poliitvange ohvitseride käsul harjavarrega, mida topitakse piinatavale sügavale pärakusse. No midagi homokolonoskoopia taolist. Tegemist on tavalise praktikaga, millega venemaalased ise on juba harjunud. See pole enam isegi uudis mitte.

Venemaa terroririigis ongi piinamismeetodid seotud enamasti perversse sadismiga, Ukrainasse tunginud okupandid vägistavad naisi, tüdrukuid, poisse ja lapsi, isegi vanureid. Kõige värskem näide, kuidas käitutakse vaenlasega, on video sellest, kuidas Krokuse kontserdisaali väidetavalt rünnanud kahtlusalusel lõigatakse maha kõrv ja topitakse see talle suhu. Need on putinlike eriteenistuse argised toimetused.

Nüüd laekus kanali GREY ZONE vahendusel ka pilt sellest, kui nutikalt piinatakse veel üht Krasnogorskis toimunud terrorirünnaku väidetavat teostajat: eriüksuslased tõmbasid tadžikil püksid maha ja ühendasid tema genitaalid militaarse välitelefoni TA-57 (sõjaväelaste slängis „täpik“) klemmidega. Vändates induktorit antakse 80-voldist särtsu. Peale genitaalide grillimist praktiseeritakse ka sõjavangi näppude või kõrvade külge ühendamist elektri allikaga. Et mõjuks paremini, kallatakse piinatav veega üle.

Selge see, et ega islamistid nende vangi langenud vaenlastele ka ei halasta.

Kas ei pane mõtlema? Kui kinnipüütud tadžiki genitaale nõnda elektrifitseerinud Venemaa kodanikud tuleksid Eestisse ja saaksid elamisload, võiksid nad meil siin ka valima minna.

Ivan Makarov

MEEDIAVALVUR: kuidas võeti rajalt maha vanaisa Ansip?