Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: Eestis jätkub avalik riigi demoniseerimine siinsete meediaputinlaste poolt

-
25.03.2024
Saate peakangelased (kuvatõmmis)

See on ikka nii veider, et ajal, kui Eestis on ametlikult keelatud vihkamist, sõda ja fašismi õhutavate Kremli telekanalite edestamine, tegutsevad siin firmad, kes reklaamivad avalikult piiramatut juurdepääsu sadadele Venemaa kanalitele ja pakuvad seda teenust võileivahinna eest, ehk ilmselgelt väljastpoolt doteeritult.

Samas on mõned kohalikud putinlikud propagandistid tegemas sellist eestivastast kampaaniat, et vaata ja imesta. Kusjuures kui näiteks Solovjovil ja Skabejeval ei olnud Eesti põhiteema, meid sarjati seal küllaltki episoodiliselt, kuna nende tööpõld ja sortiment on ju üüratud, siis näiteks KaPo püsikunde, keskerakonna poolt armastatud TVNi pealik, padusovett Oleg Bessedin keskendub ikka eranditult Eesti mahategemisele.

Viimane üllitis on tunnine saade Eesti ühendatud vasakpartei endise esimehe Igor Rosenfeldiga, ja selles väidetakse, et meie riigivõimu julgeolekuteenistus kasutab repressiivseid meetodeid, et kujutada Venemaad vaenlasena. „Surutakse maha mõttevabadus, toimuvad poliitiliste erakondade reiderhõivamised, allumatud kodanikud visatakse trellide taha, mis tekitab hirmu ja allasurumise atmosfääri, piirab kodanike demokraatlikke vabadusi ja õigusi,“ kirjutatakse saate „Diktatuur“ eessõnas. KOOS/ Vmeste liitlane Rosenfeld ütleb seal otse: „Mis asi on kaitsepolitsei? Kaitsepolitsei on lihtsalt diktatuuri instrument“.

Rosenfeld pajatab sellest, missugust survet olevat talle avaldanud KaPo. Bessedin tänab lõõpides kaitsepolitseid selle eest, et Rosenfeldi „ei ole tapetud, ei ole istuma pandud“.

Kogu selle väsitava jutuvada sees tehti maha kõik, mis Eestis liigub, ja ainuke poliitik, keda kiitis Bessedin, ja kiitis taevani, oli Yana Toom. Kes olevat ainuke eesti poliitik, keda tuleks valida Europarlamenti.

Jah, Eestis on sõnavabadus. Ja mida suurem on see sõnavabadus, seda rohkem röögivad Bessedini sugused kremljadid, et meil ei ole sõnavabadust. Ja iga korraga kiljub ta aina kõrvulukustavamalt, et tal ei lubata rääkida.

Mind isiklikult häirib see, et saade on illustreeritud pildiga, kus Eesti kaitsepolitsei töötajad valvavad koonduslaagris juudi naisvange.

Et tulge ja „denatsifitseerige“ Eestit, nagu te teete Ukrainaga.

Ivan Makarov

MEEDIAVALVUR: see ongi tänane Venemaa, kus Kaja Kallase pere ajab äri