Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Urmas Reitelmann: riigis lokkavat laastamist nähes ei tasu luua illusiooni, et pealinn sellest roosa-lilla võimuliidu valitsedes puutumata jääb

-
26.03.2024
Karmi sõnaga Urmas Reitelmann räägib asjadest, nagu need on.
© UU

Vene raha positsioon Tallinnas kinnistus senisest nüüd siis reformigrupeeringu toel veelgi. Ootan põnevusega, kuidas kõik õõnsalt kõlavad loosungid eestikeelsest haridusest ja avatud linnajuhtimisest unustatakse moel nagu poleks olnudki.

Eelmise linnavalitsuse ajal esindas tervemõistuslikku lähenemist keskerakond, meeldib selle tunnistamine kellelegi või mitte. Sõgedat ideoloogiat, tavalist rumalust ja ehedat kurjust saab tänasest palju rohkem olema.

Päris huvitav on aga oodata armetute puudlite Slava200 ja IRLi saaki “piruka” jagamisel. Ennustan, et tuleb haletsusväärselt niru. Rahapesuerakonna ajalugu näitab, et nad oskavad selles oma “partnereid” alandada ja lolliks teha.

Linlase elu muutub Tallinnas aga raketikiirusel halvemuse poole. Riigis toimuvat laastamist ja lokkavat vaimuhaigust vaadates ei tasu mitte kellelgi luua endale illusioone, et pealinn jääb sellest puutumata.

Lilla-roosa koalitsiooni ei oota aga järgmisel pooleteisel aastal midagi head. Tuleb hakata tööl käima, sest ühehääleline enamus volikogus tekitab iga hääletuse eel infarktieelse olukorra ja hirmu, kas kõik jeekimid ikka suvatsevad kohale ilmuda. Elu on näidanud, et Reformierakonnale siin suuri lootusi panna ei tasu.

Lõpuks ei saa ju kunagi kindel olla ülejooksikutes ja reeturites. Üks kord reetur – igavesti reetur!

Ja lõpuks. Valimisteni jäänud aeg on liiga lühike, et linnas tõsist kursimuutust ellu viia, piisavalt pikk aga tõestamaks “uue kursi” nägu ja loosungite elujõuetust.”

Urmas Reitelmann, EKRE saadik Tallinna volikogus