Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Eesti võimupoliikud on sulased, kes ei saa peremehena hakkama

-
26.03.2024
Stenbocki maja pole juba ammu riigimehi näinud.
© UU

Politseiuudistes on lausa üle päeva juttu sellest, kuidas petturinvestorid kelleltki raha pihta panid, sest too ei osanud ilusate juttude tagant tõde näha. Kahjuks on see nii ka võimupoliitikutega.

Eesti liberaalsed ja vasakpoolsed võimuerakonnad lähevad pimesilmi kaasa iga kusagilt kõrgelt ja kaugelt tulnud algatusega, mõtlemata sellele, mida see riigile kaasa toob. Käske täidetakse holopi innukusega, kuigi hoiatavaid “eeskujusid” on nii endal kui teistel.

Üks selline rumalus, millega kaasa mindi, on rohepööre. Juba alguses oli teada, et mingeid analüüse ja mõjuhinnanguid kliimameetmete tagajärgede kohta pole tehtud ning ka nõukogulike kampaaniate nõrkus oli ette teada, aga üleöö muutusid kõik “rohelisteks” ja hakkasid iseennast kägistama.

Nüüdseks on ka Eestis praktiliselt kõik valdkonnad ja erialaliidud esinenud avaldustega, et rohepööre praegusel kujul on nende haldusalale ülejõukäiv, laostav ja mõttetu – aga kõik jätkub samas tuules. Üle Euroopa protesteerivad põllumehed just kliimameetmetest tingitud seaduste vastu, aga Eestis pannakse sama tuimalt edasi.

Teine asi on massimigratsioon, mida põhjendatakse tööjõuvajadusega. Eestil on oma kogemus 300 000 Nõukogude ajal sisse veetud venelasega – kui tollal poleks neid siia toodud, ei oleks riigil muret ei eestikeelse hariduse, pronkssõduri ja muude sovjetisümbolitega, “viienda kolonni” ega palju muuga.

Kogemust pakuvad lisaks kõik Lääne-Euroopa riigid, kuhu on tööjõuna sisse lubatud miljoneid, aga see on kaasa toonud rea sotsiaalseid, poliitilisi ja väärtuskeskseid probleeme – saadud töökäed ei kompenseeri enam kuidagi ühiskonda hävitavaid pingeid. Eesti ettevõtjad aga jätkavad nutulaulu, mõtlemata isegi oma rahva kestmajäämisele.

Eestis on võimul politikaanid, mitte riigimehed – mitte kusagilt pole näha, et keegi mõtleks reaalselt tulevikule ja tekkivatele probleemidele, selle asemel elatakse ühepäevaliblika elu ning täidetakse truualamlikult kõrgemalt tulevaid käske, mis nüüd tulevad Moskva asemel Brüsselist. Iseseisvus tuli ja läks uuesti, sest sulased ei sobi peremeesteks.

Uued Uudised