Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: uskumatu meisterklass Nevzorovilt

-
26.03.2024

Venemaal tagaselja kümneks aastaks vangi mõistetud ja rahvusvaheliselt tagaotsitav intellektuaal Aleksandr Nevzorov oli vene ühe kuulsaima noore teleajakirjaniku Juri Dudi saatekülaline.

Tegemist on saatejuhiga, kes avab kuulsaid külalisi nagu konservnoaga kilukarpe ja tühjendab sisu ämbrisse, 2021. aasta detsembris oli tema saatel tellijaid üle 9,7 miljoni ja vaatamisi 1,5 miljardit. Ajakirja Forbes edetabelis oli Juri Dudj 2018. aastal vene kuulsus nr. 50. Hilisemaid andmeid ei viitsi ma otsida, sest asi pole temas.

Nevzorovi sugused ajutrustid on ka kõige leidlikuma ja targa ründava ajakirjaniku jaoks kindel fiasko. Nii ka seekord.

„Kes on inimajaloo suurim kaabakas?“ küsis Dudj oma legendaarselt kolleegilt.

„Teate, selliste kategooriatega ma mõõta ei saa, minu jaoks on kõik homo umbes ühesugused. Ta võib olla kaabakas, ta võib mitte olla kaabakas – sõltuvalt asjaoludest. Kuidas Teie iseloomustaksite inimest, kes läks vabatahtlikuna rindele, osales lahingutes, jäi gaasirünnaku ajal pimedaks, sai raskelt haavata jalga, roomas mingisuguse meditsiiniabi punktini, sai teada sellest, et tema kodumaad reedeti ja jäi sellest õudusest mitmeks aastaks pimedaks, seejärel sai kõik kõrgemad autasud, tuli tagasi, oli tuline ja kirglik patrioot – ja siis, kui sai aru, et tema kodumaaga on lõpp, võttis endalt elu… On ta kaabakas või ei ole?“ küsis vastu Nevzorov.

„No muidugi ei ole ta kaabakas!“ vastas ajakirjanik veendunult.

„Ma rääkisin Hitlerist,“ täpsustas Aleksandr Nevzorov ja naeratas.

Stuudiosse sigines vaikus…

„Suurepärane punch!“ naeratas lõpuks Dudj.

Õppigem, kolleegid. Siin lühike video sellest episoodist.

Hitlerist

Ivan Makarov

MEEDIAVALVUR: Lehtse ja Jäneda koolilaste vanemad otsustasid edasi võidelda!