Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Meie Isa Palve ja marksistlik-ilmalikud variserid

-
28.03.2024
Religioonist peaksid eemale hoidma kõik need, kelle südames on Jumala asemel Marx. Pilt on illustratiivne.
© UU

Vaiksel neljapäeval toimus üle Eesti „Meie Isa Palve“ ühislugemine ja ka sel puhul kippus variserlikkus sisse hiilima.

Kuigi mina vuristan seda palvet peast, ei ühinenud ma selle aktsiooniga, et mitte olla variser. Ma ei ole juba pikemat aega religioosne inimene, kuid pean ennast kristliku kultuuriruumi kaitsjaks, sealhulgas marksistliku sekulaarsuse ja islamiinvasiooni eest. Seega pean ma ka kristlikke pühi, aga ei ühine religioossete talitustega.

Ühispalve tausta puhul on mulle vastuvõetamatu, et sellega on meediakajastuste kohaselt ühinenud rida võimupoliitikuid, kes on ühtäkki Saulustest Paulusteks saanud, sealhulgas kõikvõimalikud puna- ja homopeestrid ning eks- ja nüüdiskommunistid.

Piibel peab valetamist suureks patuks, aga Eesti eesotsas on valitsus, kes pettis tervet rahvast sellega, et ei rääkinud valimiskampaanias enda kavandatavatest maksutõusudest, pettusega võimule saades aga korraldas massiivse maksutõusulaine. Sellised inimesed peaksid Meie Isa Palvet suhu võttes põlema süttima, nagu deemonid ikka.

Veel rängem on see, et needsamad võimupoliitikud on läbi surunud abielu pilastamise seaduse, mis läheb täiesti vastuollu Piibliga. Täpsustatult – kõik võimupoliitikud tegelevad igapäevaelus sekulaarse, peamiselt marksistliku poliitikaga, muuhulgas tõrjudes religiooni ühiskonnast välja, aga kui toimub midagi kiriklikku, löövad nad sellega varmalt kaasa, et ehk saab kuskilt valijahääli juurde.

Piibli mõiste „variserid“ tähendab laias laastus kahekeelseid inimesi ja peavoolupoliitikas on neid ohtralt. Vaimulik Veiko Vihuri hoiatas valimiste eel, et sellistele hääle andmine on patt.

Jüri Kukk, toimetaja