Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Peavooluparteidel on Tallinna lihapottide juurde nii kiire, et „punased jooned“ visatakse nurka

-
31.03.2024
Keskerakonnast tühjaks jäänud kohtadele toimub juba maruline tormijooks.
© UU

Reformierakond, Isamaa, Eesti 200 ja sotsid kibelevad nii hullusti pealinna miljardilise eelarve ja soojade ametikohtade juurde, et nad ei hooli isegi sellest, kas nad omavahel üldse läbi saavad.

ERR vahendab: „Enamik võimujaotajatest on öelnud, et riigi tasandi teemasid nad pühapäeval toimuvatel Tallinna võimukõnelustel ei aruta.

SDE juhi Lauri Läänemetsa sõnul on sotsiaaldemokraatide soov, et koalitsioonikõnelused võimalikult kiiresti ära peetaks ja järgmisel nädalal võiks juba uus linnavõim paigas olla.

Eesti 200 esindaja koalitsioonikõnelustel Marek Reinaas ütles, et erakond ei näe munitsipaaltasandi küsimustes võimalikke erimeelsusi.

Reformierakonna esindaja Pärtel-Peeter Pere on öelnud, et Tallinnas on võimuvaakum, mis vajab kiiret tegutsemist ning kiirus on tähtsam kui kõnelustel oma punaste piiride mahatõmbamine. “Me ei jää kümne küünega kinni hoidma oma lemmikasjadest, oluline on praegu hakata linna valitsema,” ütles ta.”

Pere ongi täpselt ära märkinud, et muu neid ei huvita kui valitsemine, lisaks riigile ka pealinnas, et oma taskud täita ja ka Tallinn põhja lasta. Paraku ei pruugi väga väikese ülekaaluga koalitsioon pikalt vastu pidada, eriti kui valitsema tõtatakse ainult saagiootuses.

Tallinna ootavad senise venemeelsuse asemel ees autovihkamine, „kastikad“, homoparaadid, rohekägistamine ja palju muud halba. Keskerakonnast paremat valitsemist tallinlane küll nägema ei hakka ja eestimeelsust äärmusliberaalid ja vasakpoolsed sinna lisama ei hakka – Ossinovski näiteks on paadunud estofoob.

Uued Uudised