Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: Eesti pealinna hundid einestavad täna patuoinaga

-
31.03.2024

Täna kogunevad Tallinna uut koalitsiooni moodustada soovivad erakonnad, et jagada laskmata karu nahka ehk linnapirukat. Paistab, et nad ise ei adu, et karu on täiesti kõbus ja et nende saagiks langes ainult Mihhail Kõlvarti pea, mida ihkas saada end mingis erootilises unenäos linnapeana näinud kastiratta omanik Pärtel-Peeter Pere.

Märkamata, et too pea on veel taekwondo geeniuse kehaga jätkuvalt ühendatud ja võib iga hetk oma võimsate lõugadega ennast kastist välja närida. Ei tea, mida oli lubatud konservatiivide ridades ennast rehabiliteerida üritanud meeste anaalseksi kirjanikule – ilmselgelt vähem, kui Isamaa lubas Lasnamäe elanikke mürgise gaasipilvega mürgitada üritanud pealinna esiprükkarile  – aga seekord panid parteiliste litside kokkuostjad oma lohakuse tõttu kõvasti mööda: EKRE fraktsioonile vastu töötama keelitatud hiirvaikne liige osutus asendusliikmeks, nii et see oli küll tuulde loobitud raha.

Mitte rääkides kõigi oma fraktsioonide liikmete nimel tunnistan, et mul olekski raske, ka kokkuleppest olenemata, umbusaldada intelligentset eestlast Mihhail Kõlvartit selleks, et tema asemele tuleks sajaprotsendiline sisserändaja poeg, kelle isa on äärmiselt halva mainega ärimees, kes toidab oma poja SDE-d ja Eesti 200 nimelist lehtmelaste salka Putini oligarhi rahadega. Kõlvart, kes pidi toitma kogu talle Savisaare ja Ratase poolt pärandatud keskerakonna pealinna toiduahelat, on ikka oma valijate peale mõtlev majandusmees, aga mitte habemega kehkenpüks, kes loovutas Lätile pool miljardit Eesti eelarvesse laekumata jäänud alkoholiraha, luues idiootse piirikaubanduse, ja jätkuvalt hävitab eesti energeetikat, vaenab kirikut ja uimastab oma sisutu Ostap Benderi stiilis lobaga isegi muidu nii erksat meest, nagu Jürgen Ligi, kes nimetaski aastaid tagasi Jevgeni Ossinovskit “sisserändaja pojaks“, mille eest jäi ministrikohast ilma. Aga õigesti ütles mees, tegemist ongi vene naftatissi otsas rippuva eestlaste heaolu õõnestava vaimselt võõra tegelasega.

Muide, nüüd jälgime mõnuga, kuidas härra Ligi, kes külastab Tallinna linnavolikogu istungeid küllaltki harva, ja isegi siis vaid hetkeks, et ennast olijaks registreerida ja kaduda, hakkab nüüd hapu näoga saalis istuma, sest koalitsiooni ülekaal on vaid ühehääleline. Pikem istumine ajab Ligi aga marru – viimati rammis ta vihahoos linnavolikogu aseesimeest…

Nagu ütleb vene propaganda, „keegi pole unustatud, miski pole unustatud“. Tallinna eelarvemiljardi jagamisel on seega oodata eriti inetuid stseene.

Selge see, et kõige rohkem raha pihta pannud juhtivad keskerakondlased, nii joodikud kui masuurikad, jooksid teistesse korrumpeerunud parteidesse üle ja tegid Kõlvartist patuoina. Aga see, et linna 18 aastat kurnanud keskerakonna allesjäänud toiduahel tunneb täna oma vastiku eksistentsi pärast tõsist hirmu, on siiski tervendav ja tervitatav. Isegi pärast vanglat naasesid need parbuslased tagasi linnaleivale.

Nende paanikat väljendas umbusaldatud Mihhail Kõlvart ona hiljutises intervjuus:

„Keskerakonna esimees ja sel nädalal umbusaldusavalduse järel Tallinna linnapea kohalt lahkunud Mihhail Kõlvart hoiatas uut võimuliitu linnatöötajate vallandmise eest nende parteilisest kuuluvusest lähtuvalt. „Kui praegu kõlab ähvardus, et inimesi hakatakse päevapealt lahti laskma lähtuvalt erakondlikust kuuluvusest, siis ma tuletaks uuele koalitsioonile meelde, et see on õiguste riivamine ja põhiseadusevastane tegevus,“ ütles Kõlvart ERR-ile.“

Kulla härra Mihhail, miks te arvate, et keskerakondlasi võis määrata soojadele kohtadele „nende parteilisest kuuluvusest lähtuvalt“, aga vabastada samal põhimõttel ei tohi? Kas seal teisi eriti ongi? Kas te tõesti usute, et teiste erakondade inimeste mittemääramine töökohtadele lähtuvalt erakondlikust kuuluvusest ei olnud nende „õiguste riivamine ja põhiseadusevastane tegevus“?

Nii et targem oleks lõpetada see diskrimineerimise jutt, sest keskerakonna meelest kogu aeg kedagi diskrimineeritakse – küll venekeelseid, Venemaa kodanikke, halli passi omanikke, nüüd ka allesjäänud keskerakondlasi. Kuulutage siis ennast seksuaalvähemuseks ja saate erilise kaitse ja oma praidi kõigis Eesti linnades.

Härra Kõlvart, ärge olge selline patuoinas, ärge võtke enda peale Savisaare, Aasa, Ratase, Korbi jpt kurikuulsate tegelaste vempe, vaid rääkige tõtt kogu sellest kopitanud ja korrumpeerunud kotkarepinskilaste süsteemist, kui ehitati Moskva patriarhaadile kirikuid, varastati raha ja kinnisvara, premeeriti pidevalt Venemaa groupie’st umbkeelset koolidirektorit, määrati Toomi muldvana ema kolmele tasuvale ettevõttenõukogu kohale, tehti eestlasi vaenavatest valetajatest Tallinna aukodanikud, rahastati linnaeelarvest KaPo antikangelaste varifirmasid, tähistati rõõmuga okupeerimispäevi jne.

Täna on just selle arutu tegevuse tagajärjel linnapea ülesannetes isik, kelle rekordlühike tukk paljastab rekordmadalat sotsikantropi lauba.

Muide, aitäh, et näitasite koha kätte lambasoenguga kutselisest ülejooksikust latatarale, kes on ka muide idamaiste geenidega poluvernik.

See detail on siin toodud nende jaoks, kes heidab Kõlvartile pidevalt ette tema päritolu. Teie kastikamees on muide ka kahtlaselt tõmmu.

Ivan Makarov

MEEDIAVALVUR: kuidas vene tankid imbuvad Eestisse